2777
2789
ببخشید یه سوالم بپرسم بی زحمتموقع استفاده ازش حال روحیت بهتر شد ؟ ریلکس تر و بیخیال تر شدی نسبت به ا ...

خواهش میکنم عزیزم

آره من ریلکس تر شدم

قبلا زیادی از حد استرسی و احساسی بودم ، خیلیم وسواسی ، از طرفی م به دقیقه اشکم درمیومد اما بعد استفاده از این قرص و یه قرص دیگه که دکتر فقط اونو برای 10 روز تجویز کرده بود خیلی بهتر شدم

این آسنترا هم بعد یکماه که رفتم دکتر گفت تا دوماه بخور و بعد بیا (ولی فکر کنم تا خود کنکور باید بخورم چون جلسه اول گفته بود یکماه بخور ببینیم اگه اوکی بود ، تا کنکور ادامه بدیمش)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش میکنم عزیزمآره من ریلکس تر شدمقبلا زیادی از حد استرسی و احساسی بودم ، خیلیم وسواسی ، از طرفی م ...

وای چقدر خوب منم اینجوریم

خیلی فکر و خیالی ام و خیلی اشکم درمیاد حالم خیلی بد میشه معمولا

جوگولی بوگولی گوگولی مگولی اگوری پگوری خوخولی قوقولی

من میخورم

موقع استفاده ازش حال روحیت بهتر شد ؟ ریلکس تر و بیخیال تر شدی نسبت به افکار منفی و شرایط بد اطراف ؟

و اینکه خواب الودی میاورد یا بیخوابی ؟

@جوگولی2002 راحت باش هر سوالی داری بپرسیکسال مصرف میکنم

مرسی عزیزم ممنون واقعا از مهربونیات

دیگه جوابامو گرفتم مرسی

فقط اینکه شما فلوکستین هم استفاده کردی ؟

موقع استفاده ازش حال روحیت بهتر شد ؟ ریلکس تر و بیخیال تر شدی نسبت به افکار منفی و شرایط بد اطراف ؟ ...

بله

البته تحت نظر پرشک باید مصرف کنی

روی خوابت تاثیری نداره

برای رفع اضطراب و استرسه ولی در کوتاه مدت جواب نمیده

پزشک من گفت حداقل چهار ماه باید مصرف بشه داروهای اعصاب و روان که تاثیر بذارن

وای چقدر خوب منم اینجوریمخیلی فکر و خیالی ام و خیلی اشکم درمیاد حالم خیلی بد میشه معمولا

اگه دکتر بهت داده حتما استفاده ش کن چون حال روحیت خیلی مهم تره و اون حال روحی رو جسمتم اثر میذاره و بهترت میکنه

امیدوارم خیلی زود زود بهتر شی گلم

ببین اسنترا خیلی بی خیالت میکنه سخت گریه میکنی دیگه نشخوار فکری نداری و نسبت به همه چی بی تفاوت میشی

چقدر عالی من خیلی نشخوار فکری میکنم و خیلی استرسی ام همشم گریم میگیره

رو تمرکز هم تاثیری داره ؟

اگه دکتر بهت داده حتما استفاده ش کن چون حال روحیت خیلی مهم تره و اون حال روحی رو جسمتم اثر میذاره و ...

مرسی قشنگم ممنون همچنین