2777
2789
عنوان

آقایون

267 بازدید | 19 پست

اگه ی دختری ک تا ب حال بهتون زنگ نزده و باهاتون ارتباط داشته فقط چت و دیدار حضوری بعد از کات و پیش آمدن ی سری کدورت ها و عذرخواهی بعدش ..یعنی الان مثل قبل صمیمی نیستین ولی بد هم نیستین .... بهتون زنگ بزنه و ی فرصت دیگه بخاد یا بخاد محترمانه باهم دو کلام حرف بزنید ،،چجوری برخورد میکنید؟

ب دل سختی ها میزنم و میرم دنبال چیزی ک همه بگن نمیشه🙂♥️چون برای من نشد معنا نداره و من خدایی دارم ک غیرممکن نمیشناسه.

کم پیش میاد مث قبل بشه

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم پیش میاد مث قبل بشه

اگه باهاتون تماس بگیره تو ذوقش میزنین؟؟؟

رفتارتون چجوریه.

ی دختری ک واقعا تغییر کرده وپشیمونه چجوری خودش ثابت کنه بهتون

ب دل سختی ها میزنم و میرم دنبال چیزی ک همه بگن نمیشه🙂♥️چون برای من نشد معنا نداره و من خدایی دارم ک غیرممکن نمیشناسه.

نمیدانم .اطلاعی ندارم

بهتون زنگ بزنه چ برخوردی میکنین؟؟

هیچی هیچوقت مث قبل نمیشه

اگه دختر واقعا تغییر کرده باشه و شرایط مساعد شده باشه چی

اگه واقعا بخاد خودش اثبات کنه و فقط ی فرصت کوتاه خواسته باشه و اگه دید مثل قبله دیگه تموم

رفتارم بسته به شخصیت فرد متفاوته

میشه واضح تر بگین

بیشتر توضیح بدین

اگه دختر واقعا تغییر کرده باشه و شرایط مساعد شده باشه چیاگه واقعا بخاد خودش اثبات کنه و فقط ی فرصت ک ...

بستگی ب دختر داره ک چجوری بتونه اینارو از خاطره اون پسر پاک کنه و بعد چند وقت خسته نشه

اگه باهاتون تماس بگیره تو ذوقش میزنین؟؟؟رفتارتون چجوریه.ی دختری ک واقعا تغییر کرده وپشیمونه چجوری خو ...

عادی

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

اگه باهاتون تماس بگیره تو ذوقش میزنین؟؟؟رفتارتون چجوریه.ی دختری ک واقعا تغییر کرده وپشیمونه چجوری خو ...

بستگی به شخصیت طرف داره

نمیشه پیش بینی کرد واکنش رو

گاهی جواب ابلهان خاموشی ست

بستگی ب دختر داره ک چجوری بتونه اینارو از خاطره اون پسر پاک کنه و بعد چند وقت خسته نشه

یعنی دختر خسته نشه از اینکه بخاد درستش کنه؟؟

خب بسته ب رفتار شما پسرا و مردا هم داره ک یعنی ممکنه از عمد عقب بکشین ک ببینین رفتار دختر چجوریه؟؟؟

خب چجوری دوست دارین خاطرات بد از بین بره با عذرخواهی مکرر؟با هدیه کوچیک و دیدار؟؟

میشه راهنمایی کنید