2777
2789
عنوان

کالابرگ‌ دهک ده

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 41 پست
ببین چیکارمون کردن ک دهک ده هم دنبال کالا برگه

ما هم دهک ده هستیم بدون هیچی

همه چه عادی میشه و یادمون میره که چی شد 💔من گل مهرم همونکه دخترش تصادف کرد کاربریم رفته و هر چی تلاش کردم برنگشت💔 ۲۱.09.1391💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون ماشین خارجی رو ک فروختی برو ب نام صاحب جدیدش کن بعد اعتراض بزن دهکتون تغییر میکنه

برا ما هم همین اتفاق افتاد

از دهک ۴ شدیم ۸

سند هم زدیم به نام خریدار

دو دوره هم اعتراض زدیم ، ولی اینا دنبال حق خوری هستن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

ماشینتون. و بزنید به اسم صاحب فعلی

بعد به دهک بندیت اعتراض کن

تو سامانه حمایت ثبت نام کن واسه کالابرگ

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

دهک بندی که اشتباهه ولی تازگیا بروز رسانی شده و مبناشون خرید از کارت هست

از سایت شما ،شناسنامه اقتصادی رو چک کن

سلام برنامه خونه تکونی گذاشتیم دوست داشتید به جمعمون ملحق بشید ،عنوان تاپیک رو تو ذره بین نی نی سایت سرچ کنید : تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی 🗑️🛍️(صفحه ۱۱۸) یا بگید من بهتون لینک بدم🥰

برای ما ۲هفته پیش پیامک اومد اگه بازنشسته و کارمند هستین احتیاج به ثبت نام نیست امروز رفتیم دیدیم ری ...

من توسامانه kala.sfaraدرخواست زدم تاییدشدولی اس نیومده دیروزم چک کردم موجودی صفربود