2777
2789
عنوان

کسایییی که توی رابطه هستید بیاید لطفااا

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 28 پست
معمولا پسر باید کادو بده ولی اگه داری بخری چ بهتر من عاشق اینم کادو بدم ب بقیه امسال کنکوریم پارنترم ...

منم همهی پس اندازم رو گذاشتم برای تولدش که حدودا دو هفته بعد از ولنتاین هست

الان نمیدونم کار درست چیه

magic comes in pices🧚🏻‍♀️معجزه ذره ذره اتفاق می افتد💫
مطمئن نیستم اولین ولنتاین رابطه هست آخهو اینکه تولدش حدودا دو هفته بعد از ولن هست و من هدیهی گرونی ب ...

خب پس ب نظرم هدیه تولد و ولنتاین یکی باشه چون خیلی فاصله نداره

ولی تبریک ک بگو همون روز هم بیرون برید بی تفاوت نباش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب پس ب نظرم هدیه تولد و ولنتاین یکی باشه چون خیلی فاصله نداره ولی تبریک ک بگو همون روز هم بیرون بری ...

حتما

مرسییی کلییی بابت راهنماییت♥️

الان بنظرت باید بگیرم یا چی؟

راستش من چهارماه با یکی بودم براش تولد گرفتم . بعدا اون تمام کرد هیچ کاری برام نکرد من دیگه خودم ب پسر اعتمادی ندارم مگه اول اون برام خرج کنه. ولی خب همه ک شبیه هم نیستن تو با توجه ب شناختی ک ازش داری عمل کن عزیزم

راستش من چهارماه با یکی بودم براش تولد گرفتم . بعدا اون تمام کرد هیچ کاری برام نکرد من دیگه خودم ب پ ...

متاسفم بابت تجربه ای که داشتی♥️

راستش طی این مدت رابطه ای که داشتیم تولد من گذشت و حدودا سه تومن هدیهی تولد من شد

برای تولد اون که هنوز نیومده من پولی که از قبل برای خودم پس انداز کرده بودم رو هدیه گرفتم و هدیهی من حدودا دو برابر گرونتره

از طرفی چون هنوز تازست و یکسال نشده، بنا به سیاستایی که میگن نباید چیزی بگیرم خصوصا که شاغل هم نیستم

از طرفی هم خودم احساس خجالت میکنم اگه نگیرم و میگم با خودش فکر نکنه نخریدنم از روی خساسته

اوهومن خوبه پس برات تولد گرفته کاش اندازه خودش خرج میکردی چرا بیشتر

راستش فکر کردم زمانایی که بیرون میریم خوراکی و غذاها رو اون حساب میکنه و نهایتا من یه خوراکی کوچیک بخوام بگیرم میذاره؛ باقی مواقع رو خودش میگیره مگه اینکه من غذا درست کنم ببرم البته به ندرت

فکر کردم یکم جبران هزینه هایی که میکنه باشه و گفتم دفعه اوله یه چیز خوب باشه

حقیقتا دیگه برای ولنتاین پولی برام نمونده😂

منم همهی پس اندازم رو گذاشتم برای تولدش که حدودا دو هفته بعد از ولنتاین هست الان نمیدونم کار درست چی ...

همون بذار تولدش

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای روز کنکورِ😍