2777
2789
😂😂 د آباد . 😎

🤣🤣پ آباد

تورا نگاه میکنم که دیدنی ترین تویی، وازتوحرف میزنم که گفتنی ترین تویی، کاش به شهرخوب تومراهمیشه راه بود راه به رسیدنم همین پل نگاه بود مراببر به خواب خود که خسته ام ازهمه کس که خواب وبیداری من هردوشکنجه بود وبس..❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@یاسی2884 جوون بیا بازی عزیز @حنای_رنگی جون خاله@miutaru عزیز خاله😉

دو ساعت دیگه مرخص میشم بعد میام

If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞

ح بپرس

ک بپرس

تورا نگاه میکنم که دیدنی ترین تویی، وازتوحرف میزنم که گفتنی ترین تویی، کاش به شهرخوب تومراهمیشه راه بود راه به رسیدنم همین پل نگاه بود مراببر به خواب خود که خسته ام ازهمه کس که خواب وبیداری من هردوشکنجه بود وبس..❤❤

حقیقت بپرس.. کدام شهرو دوست داری بگو 😎😂😂.

ملایر

ایشالله ک.. .بری..

انشاالله