mimikh مدیر عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 عنوان برای رهن کردن خونه | مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 23 پست پول رهن رو قبل از تحویل کلید میدن به صاحبخونه؟یا بعد از اینکه اسباب کسی کردن ؟ خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢 1397/02/21 | 14:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جنت عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 8162 ینی این نیس که اول اسباب کشی کنن بعد بدن؟ اخه اگ اول اسباب کشی کنن بعد بخوان بدن ممکنه امروز فردا ک ... نه عزیزم قبل از اسباب کشی باید بدن
mimikh مدیر استارتر عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 نه عزیزم قبل از اسباب کشی باید بدن مرسی عزیزم❤ خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
mimikh مدیر استارتر عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 مرسی از دوستان خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
mimikh مدیر استارتر عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 همون موقع که پول رو دادیم پول رو دادین بعد اسباب کشی کردین؟ببخشید من صفرم تو این مسائل هیچی نمیدونمتا حالا به رهن و اجاره برنخوردم خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
آرامش65 عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 1073 پول رو دادین بعد اسباب کشی کردین؟ ببخشید من صفرم تو این مسائل هیچی نمیدونم تا حالا به رهن و اجاره ... اره عزیزم موقع قولنامه همه پول رو دادیم کلید بهمون دادن چند روز بعدشم اسباب کشی کردیم
mimikh مدیر استارتر عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 اره عزیزم موقع قولنامه همه پول رو دادیم کلید بهمون دادن چند روز بعدشم اسباب کشی کردیم مرسی مهربون جان❤ خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
نیلوفر_آبی1 عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 3448 ینی مثلن اگ تحویل کلید یکماه دیگه هم باشه موقه عقد قرارداد پول میدن؟ وقتی میگی تحویل یعنی دادن کلید تیکر رسیدن ب هدف 💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤