و خیلی ام باهام اخلاقشون بده هم خودش هم خونوادش باهام قطع ارتباط کردن بیخودی،
بعد شوهرم فقط به فکر بچشه و اصلا برای من خرج نمیکنه و میخوام باهاتون مشورت بگیرم که چند وقتیه شوهرم میگه بیا باهم خونه شریکی بخریمو تو طلاهاتو بفروش ،من خوشحال شدم که اینکارو بکنم منتها میترسم طلاهامو بدم فردا خودم اواره بشم و یا همش بره برا ارثیه بچش ایا فکرم درسته؟ یه ادممنطقی کمکم کنه درست بفهمم چیکار کنم ممنون خدا خیرت بده
دیگر به راستی میدانم که درد یعنی چه درد به معنای کتک خوردن تا حد بیهوش شدن نبود. بریدن پا بر اثر یک تکه شیشه و بخیه زدن در داروخانه نبود. درد یعنی چیزی که دلِ آدم را در هم میشکند و انسان ناگزیر است با آن بمیرد بدون آنکه بتواند رازش را با کسی در میان بگذارد، دردی که انسان را بدون نیروی دست و پاها و سر باقی میگذارد و انسان حتی قدرت آن را ندارد که سرش را روی بالش حرکت دهد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ببین عزیزم منم شرایط شما رو دارم ،هرچی که از درآمد خودم بوده که بنامم هست،خونه رو هم دو دانگش بناممه،حواست باشه کسی که بچه داره تو هرچی که دارید شریکه،پس خوب مواظب باش
من مادریام که روزی خونهاش از صدای بچههاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمیشون زندگی میکنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازهای رو شروع کردم…بچههام رو میبینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمیتونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همونجوری که دلم میخواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظهلحظههاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.
خب اگه خودش تکی خونه بخره بزنه به نام خودش که بدتره اگه طلاهاتو بدی حداقل ۳ دنگش به نامت میشهاگه نمی ...
چرا دلت برا اون سوخت برا زن سابقش همه چی فراهم کرده تو نازو نعمته اونا خونه ویلایی بزرگدارند اونوقت ما تو خونمون هیچی نداریم بخدا یعنی هیچیا باور نمیکنید که
شوهرت وقتی بچه نمیخواد اصلا از شما این نمیشه برداشت خوبی ازش کرد طلاهاتو نده
بابای منم از زن دومش که میشه مامانم بچه نمیخواست ولی الان بچشون داره برات تایپ میکنه😂حالا شاید الان شرایطشو نداره یا از مسولیت میترسه تو دل بنده خدارو خالی نکن