2777
2789
عنوان

واژینیسموس

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راحت میشه اقایون تو سایت رو تشخیص داد👏👏تازه اومد درستش کنه بدترش کرد تو کامنت دوم مطمین شدم مرده

من از همون اول میفهمم

دیروز تو تاپیک پریود یکیشون اینقدرررررر لا شی و بی خانواده بود قربون صدقه خانما میرفت که بهش توجه کنن🤮

چیکار کردی درست شه

شوهرم خیلی صبوری کرد

اینجا نمیشه باز کرد، میترکونن تایپیکت رو

یک شبه خوب نمیشی عزیزم

تمرین و آرامش نیاز داره، هرچی بیشتر حساسیت به خرج بدی، سخت تر میشه

"گاهی یک لبخند ساده می‌تواند تمام خستگی جهان را بشوید."

کاش برای منم اینجوری معجزه میشدشوهر من انقدر اعصابش خورده از این وضعیت که حتی بیخیال رابطه سطحی که ق ...

ببین از ژل لوبریکانت استفاده کن خیلی زیاد به خودت بزن و تا جایی که میتونی با انگشت ببر توی واژنت. به شوهرت هم حتما بگو تصمیمت رو گرفتی و باهات همکاری کنه ژل محیط رو نرطوب میکنه رابطه راحت تر میشه. باور کن یه بار که بتونی کامل رابطه داشته باشی بعدش ترست میریزه دیگه راحت میشی

شوهرم خیلی صبوری کرداینجا نمیشه باز کرد، میترکونن تایپیکت رویک شبه خوب نمیشی عزیزمتمرین و آرامش نیاز ...

اگه اشکالی نداره میشه درخواست بدم بهت اونجا بهم بگی چیکار کردی؟

ببین از ژل لوبریکانت استفاده کن خیلی زیاد به خودت بزن و تا جایی که میتونی با انگشت ببر توی واژنت. به ...

اینکارم کردم

مشکل اینه که وقتی خودم تمرین میکنم تقریبا همه چی خوبه

بعد که میرم اونو صدا میکنم که بیاد

دوباره نمیشه

اگه اشکالی نداره میشه درخواست بدم بهت اونجا بهم بگی چیکار کردی؟

مشکلی نیست عزیزم

فقط شاید دیر جواب بدم، میخوام ناهار رو آماده کنم

"گاهی یک لبخند ساده می‌تواند تمام خستگی جهان را بشوید."