اینم یه مافین خوشمزه مناسب برای عصرونه البته اگه مث من شکمو نباشید کفاف شامتونو می ده
مافین ذرت :
کره یا مارگارین 200 گرم پنیر سفید 150گرم( دلخواهه من نریختم) ماست کم چرب 1 پیمانه تخم مرغ 2 عدد فلفل دلمه ای قرمز یا گوجه خرد شده یک عدد سرکه ا قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق غذاخوری ذرت پخته شده 1 پیمانه آرد دو و نیم پیمانه بکینگ پودر 2 ق مرباخوری نمک و فلفل و جعفری خرد شده به مقدار لازم. فلفل ها را ریز کرده با کمی کره تفت دهید تا نرم شود از حرارت برداشته و با ذرت مخلوط کنید و کنار بگذارید. در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را با ماست زده با کره نرم شده مخلوط کنید و سپس سرکه شکر و نمک و فلفل و جعفری را و بعد آهسته آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید در آخر فلفل دلمه ای و ذرت را به مواد اضافه کنید. قالب مافین را چرب کرده و در دمای 170 درجه سانتی گراد یا حدودا 350 درجه فارنهایت مدت 40 دقیقه بپزید و بعد از سرد شدن از قالب در آورید . میتونید پنیر و با ماست نرم کنید و مافین ها رو یه برش افقی بزنید و روش پنیر بمالید