2777
2789
عنوان

تاپیک سرکاری!!

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 61 پست
چه لج هم بوده دوتا کاربری ساخته چه حوصله ای داشته طرف معلومه شدیدا بیکاره😂😂😂😂

دقیقا خخخخخخ

خدایا مارو ب غیر از خودت واگذارمکن🙏میشه برا سلامتی امام زمان وسلامتی خودمون صلوات بفرستین😍الهی ب امید تو نه ب امید غیر از توکه همه امید مافقط تویی❤میشه برای شفای پدرم دعاکنین ک سایش بالاسرمون باش تنهاامیدمه🙏🥺

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به نظر من اینجور تاپیکا سرکاریه مگه خلافش ثابت بشه.اون تاپیک مونا رادم به نظرم دروغ بود اولس تو محاسبات سن دوستش با بچش اشتباه کرد بعدم بچه ها کفتن داستانو یه جا ذیکه خوندن کفتن پایانش اینه پایان داستانرو به نحو تابلویی تغییر داذ.تاپیکایی مث این تاپیک غمگین از مدل حرف زدن بچگونه که از زبون بقیه میزنن تابلو میکنن خودشونو

برو تاپیک های باحال و خنده دار چرا خودت را غصه میدی

نمیدونم چزا دوشب پیش دلم سوخت وارد تاپیکش شدم خخخخخ 

خدایا مارو ب غیر از خودت واگذارمکن🙏میشه برا سلامتی امام زمان وسلامتی خودمون صلوات بفرستین😍الهی ب امید تو نه ب امید غیر از توکه همه امید مافقط تویی❤میشه برای شفای پدرم دعاکنین ک سایش بالاسرمون باش تنهاامیدمه🙏🥺
اینم یه نوع بیماری وخودنمایی فضای محازی جامعه ماست متاسفانه وقت ملت رومیگیرن !بنظرم این خودش حق النا ...

😂😂😂من درک نمیکنم اصلا چرا ادم باید الکی داستان درست کنه😂😂😂اینجا کاربرا چند بار بهم گفتن دوس داریم داستان زندگیتو بشنویم تو پستام چند بار یه چیزایی خوندن ولی من نه حال دارم زندگیمو بنویسم از اول نه حوصله نه اینکه خوشم میاد از این کارا اونوقت اینا الکی داستان مینویسن چه حوصله ای😂😂😂😂

به نظر من اینجور تاپیکا سرکاریه مگه خلافش ثابت بشه.اون تاپیک مونا رادم به نظرم دروغ بود اولس تو محاس ...

مامان نفیسه خخخخخ اخه کدوم بچه مادرخودشو نمیگ مامان بعد نامادری رومیگ مامان عجیب بود حرفاش نه ادم دوست داشت باورکنه دورغه نه باورکن حرفاش راست خخخخ

اخه مگه بشون محبت میشه ؟ همون مریضن لذت میبرن بقیه رو ناراحت کنن 

آره دیگه همین دلجویی هایی که ازشون میشه شاید انقدر کمبود دارن 

واقعا متاسفم

هرچند من اصلا در جریان این تاپیکی که میگید نیستم ولی متأسفانه میدونم بعضی از کاربرای....چه قدر راحت دروغ میگن

من شیعم،حیدر آقامه  
یکی از خانما گف ک سرکاری اون وخاتون یه کاربرن نفهمیدم چجور فهمید بیاد ب مام بگه خوب خخخخخ

بعداین که لوش دادن دیدم چقد تابلو بوده و ماتفهمیدیم خاتون رو دقیقا مث زن دوم شوهره درست کرده بودو اونم زن اول شوهرش مث استاتر بوذ

آره دیگه همین دلجویی هایی که ازشون میشه شاید انقدر کمبود دارن  واقعا متاسفم هرچند من اصلا در ...

وای خوبه درجریان نیستی خخخ در تاریکی اتاق ونیمه شب چقد دلم براش سوخید اخه خخخخخخ گریم گرفته بودا  

😂😂😂من درک نمیکنم اصلا چرا ادم باید الکی داستان درست کنه😂😂😂اینجا کاربرا چند بار بهم گفتن دوس دا ...

اومدم نی نی سایت هدفم این بود درد دل کنم اما تا الان وقت نکردم انقدر تاپیک است آدم خودش را یادش می‌ره  با این تاپیک های خنده دار کلی روحیم عوض شده خوب شده

مامان نفیسه خخخخخ اخه کدوم بچه مادرخودشو نمیگ مامان بعد نامادری رومیگ مامان عجیب بود حرفاش نه ادم دو ...

چند نفر خیلی تو تاپیکش احساساتی شدن گفتن حتی اشک ریختن بازی با احساسات مردم خیلی بده واسه همین میگم تاپیکارو اصلا جدی نگیرین

خاک تو سرش من دیشب اینقدر غصه خوردم     ولی یه چیزی : من رفتم تو پست های اون خاتون که با ...

اره تابلو خخخخ

اومدم نی نی سایت هدفم این بود درد دل کنم اما تا الان وقت نکردم انقدر تاپیک است آدم خودش را یادش می‌ر ...

😍عزیزم انشالله همیشه بخندی ❤❤❤💋منم بخاطر بارداریم عضو شده بودم اون موقع 4 ماهم بود😀فکر میکردم اینجا فقط سایت مادران و بارداری بعد دیدم اوووه اینجا واسه خودش یه چت رومه😂😂😂 کلی دوستای خوب پیدا کردم😍😍😍