anisaman مدیر عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 962 عنوان شب بخیر | مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 52 پست شب بخیر😐😐🤣🤣🤣🤣🤣 ی روز ی نفر فضولی نکرد ،خواهر شوهر نمونه شد !!!🤣🤣🤣 1397/02/21 | 04:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
almas5 عضویت: 1396/12/17 تعداد پست: 8382 عقده ای.مگه میشه خواهر به خوشبختی داداشش حسودی کنه؟آدم نیستن بقران 😐😐 مجرده ؟ و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد
تنهااااااااااام عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 2531 عقده ای.مگه میشه خواهر به خوشبختی داداشش حسودی کنه؟آدم نیستن بقران 😐😐 اره میشه خیلیا هستن..دست از خودمون بردار بخدا مادر نمیتونه خوشبختی بچش و ببینه اونوقت خوهره میتونه???این دوره همه فقط فکر خودشونن
anisaman مدیر استارتر عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 962 مجرده ؟ نه.دوتا پسر داره .همسن منه.ولی همیشه از زندگیش میناله. شوهرش زشته و بی کلاس و دست بزن داره .به زور شوهرش دادن به این ی روز ی نفر فضولی نکرد ،خواهر شوهر نمونه شد !!!🤣🤣🤣
anisaman مدیر استارتر عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 962 اره میشه خیلیا هستن..دست از خودمون بردار بخدا مادر نمیتونه خوشبختی بچش و ببینه اونوقت خوهره م ... اره مادر شوهرمم خیلی حسوده. بخدا ما شب قبل مسافرت بهش گفتیم داریم میریم مسافرت .پشت سرم گفته بود برنگرده انشاله.پسرم بیاد با من زندگی کنه😐😐😐 ی روز ی نفر فضولی نکرد ،خواهر شوهر نمونه شد !!!🤣🤣🤣
تنهااااااااااام عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 2531 اره مادر شوهرمم خیلی حسوده. بخدا ما شب قبل مسافرت بهش گفتیم داریم میریم مسافرت .پشت سرم ... خاک بر سرشون با همجین تفکراتشون😤😤😤😤بیخیال فضای مجازیمن تو همین وات و تلگ رام جند بار با مادرشوهذم بحثم شدهایقد عصبی شدم همه برنامه هامو پااک کردم دیگه هم نصب نکردممرده شور هر چی ادم بی درکه ببرنحالم از ادمای بی منطق بهم میخوره
berkehh عضویت: 1396/12/23 تعداد پست: 466 چون گفتی ورود آقاها ممنوع به تصمیمت احترام میذارم و تاپیک رو ترک میکنم.بالاخره تاپیک شماست و صاحب اخ ... من واقعا نمیفهمم فاز این دسته از مردهارویه مرد وسط اینهمه زن چی میخواد واقعا شگفتا زن ظریفه نه ضعیفه.....ضعیف اون مردیه که دودقیقه نمیتونه چشمو دلشو نگه داره
رهااااادخملمہ عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 375 چون گفتی ورود آقاها ممنوع به تصمیمت احترام میذارم و تاپیک رو ترک میکنم.بالاخره تاپیک شماست و صاحب اخ ... از یوبوی گفتنت مشخصه عربی😂 درصد کمی از انسانها نود سال زندگی می کنندمابقی یک سال را نود بار تکرار می کنند
رهااااادخملمہ عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 375 عکس پروفایل منه.نمایشگاه گل و گیاه تهران.این شکلک رو گذاشته روش.واسهپروفایل خودش عزیزم شماره هاشونو پاک کن کلاااا خودتو خلاص کن عین کاری ک من کردم درصد کمی از انسانها نود سال زندگی می کنندمابقی یک سال را نود بار تکرار می کنند