2777
2789
عنوان

دخترم که اذیت نمیکنه بهش حرف بد میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 43 پست
حتما یک مشاوری روان شناسی برو. موضوع این نیست که چقدر این حرف بده و چه تاثیری رو بچه میذاره اینا به ...

قرص اعصاب میخورم.مشاوره هم باید برم

الا بذکر الله تطمئن القلوب
منم پسرم حرصمو در اوردنی بهش میگم بی مادربشی ایشالا یا میگم من بمیرم از دستت خلاص بشم ولییی هیچوقت ل ...

بی مادر بشی هم خیلی حرف بدیه. بخدا بچه ها خیلی بیشتر ازون چیزی که ما فکرشو میکنیم میفهمن و اذیت میشن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهد ثبت نام کن اونجا انقدر بازی میکنن وقتی بیان خونه از خستگی دیگه نا ندارن شیطنت کنن

شوهرم میگه خودت باهاشون  کار کن نقاشی زنگ آمیزی 

بی مادر بشی هم خیلی حرف بدیه. بخدا بچه ها خیلی بیشتر ازون چیزی که ما فکرشو میکنیم میفهمن و اذیت میشن

میدونم اخه هنوز به اون مرحله نرسیده قشنگ حرفمو درک کنه 

9ماهشه قربونش برم ولی خیلی خیلی کم بهش میگم اخه کارای خطرناک زیاد میکنه یا وقتایی که میخوام برم دسشویی ام بهم می چسبه و کلافه میشم 

👼پسرم تاج سرم 👼
شوهرم میگه خودت باهاشون  کار کن نقاشی زنگ آمیزی

نه عزیزم بفرستشون مهد که شما هم واسه خودت بیشتر وقت داشته باشی. بچه ها هم حوصلشون سر نمیره هم مامان خوشحالتری گیرشون میاد😃

شماهایی که میگید تک فرزند بده و فاصله سنی بچه ها مهمه و نیاز به هم صحبت دارن،

دیگه غر زدن از بچه داری، کتک زدن، خرج نکردن براش و امکانات نداشتن براشون، کتاب نخوندن راجع به مراحل رشدش، تفریح و مهد نذاشتن شونو ديگه درک نمیکنم!!! اگه واقعا بخاطر خود بچه بود این طوری نمیکردید، بخاطر ارضای خودخواهی خودتون بچه هاتونو میارید به یه زندگی بد و منت هم دارید! 😕

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

چطور دلت میاد اینجوری بهش بگی .اونا بچه ان فقط بلدن بازی کنن و شیطونی بچه اگه اذیت نکنه که بچه نیس 

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
میدونم اخه هنوز به اون مرحله نرسیده قشنگ حرفمو درک کنه  9ماهشه قربونش برم ولی خیلی خیلی کم بهش ...

بچه ۹ ماهه اذیت داره؟ بابا پس موقع بدو بدو کردناش و جیغ بازی و لجبازیاش میخوای چیکار کنی. تازه اول راهیا. من ۲ تا بچه دارم. اکثر اوقات دستشویی بچه هام باهامن. عادت کردم دیگه. 

چطور دلت میاد اینجوری بهش بگی .اونا بچه ان فقط بلدن بازی کنن و شیطونی بچه اگه اذیت نکنه که بچه نیس&n ...

وقتی اذیتم میکنه میگم.میدونم کار درستی نیست بخدا یه وقت ها خسته میشم