2777
2789
عنوان

موخوره گیری

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 43 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر زنان خانم دکتر خالصی فوقالعاده است ولی نمیدونم وقت بده یا نه بارداری

آرایشگاه خوب من عزیزم هر جا میرم جون ابرو هام کمه اکثراً خوب در نمیارن بی حالت میشه یکی از اقواممون یاد داره قلقل ابرو مو گاهی اگه ببینمش اصلاحم میکنه

دکتر زنان خانم دکتر خالصی فوقالعاده است ولی نمیدونم وقت بده یا نه بارداری

میخوام اقدام کنم تکی ویزیت میکنه؟

من از شهر دیگه باید بیام قم ،تو قم زایمان باحضور همسر انجام میشه؟؟

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤

من رفتم اصلا خوب نیست هزینشم خیلی زیاده بهترین کار اینه کوتاه کنی فقط هم موخوره میره هم هزینه کمتری داره من دو سال پیش انجام دادم ۸۰۰ هزار تومن شد الان نمیدونم چقدر بشه

من قبل کراتین موخوره گیری کردم تو ارایشگاه ولی بخش زیادی از موخوره ها موندن خودم زیر نور افتاب نشستم همشونو یکی یکی گرفتم دیگه موخوره نرد موهام

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

میخوام اقدام کنم تکی ویزیت میکنه؟من از شهر دیگه باید بیام قم ،تو قم زایمان باحضور همسر انجام میشه؟؟

بله تکی هست تو اتاق پزشک

فک کنم میشه بیمارستان خصوصی ولیعصر باید خصوصی بگیری همه چی رو دوستم انجام داد

بله تکی هست تو اتاق پزشک فک کنم میشه بیمارستان خصوصی ولیعصر باید خصوصی بگیری همه چی رو دوستم انجام د ...

عع چ خوب ،همسرش حضور داشت ینی؟؟

مرسی عزیزم

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
عع چ خوب ،همسرش حضور داشت ینی؟؟مرسی عزیزم

آره عزیزم سه سال پیش بود

الان پرسیدم ازش گفتم بچه دوووم که الان دوساله شه ماما خوش نزاشته شوهرش بیاد شما باید قبلش با ماما و بیمارستان همآهنگ کنید چون ماما مذهبی بوده اجازه نداده شوهرش بیاد

آره عزیزم سه سال پیش بودالان پرسیدم ازش گفتم بچه دوووم که الان دوساله شه ماما خوش نزاشته شوهرش بیاد ...

عزیزم خودت کدوم بیمارستان زایمان کردی؟