2777
2789
عنوان

پرپروک۷۱

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 43 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیروز بود فکر کنم طرفای ظهر یه تاپیک سیاسی زد و من عصر اومدم دیدم که قطع دسترسی شده.

بخاطر یه مشت دلار

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
مطمئنم الان داره میخونه اینجارو😣😣هر شب این‌موقع انلاین بود😥

بگین برگرده

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
یکی دو روز پیش هی تاپیک سیاسی می زد...می خواستم بهش بگم نکن...ولی دلش هم گرفته بود. فکر کنم عمدا می ...

عجبا از دست این ترومپت زنگ زده

یه خانم شاد و فعال و مهربون

سلام بادانا، آتش و شیطونکی رفتن،

آتش و بادانا خودشون درخواست دادن، اما شبطونکی درباره برجام تاپیک زد و قطع دسترسی شد توسط نی نی یار

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
سلام بادانا، آتش و شیطونکی رفتن، آتش و بادانا خودشون درخواست دادن، اما شبطونکی درباره برجام تاپیک ز ...

هعی امان بابا نینی یار بیخیال برش گردون

😔😔😔😔

نفهمیدی کدوم نینی یار انلاین بود ؟

کاربر بادانا هم رفته😟چراااااا

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
کاربر بادانا هم رفته😟چراااااا

اونو نمیشناسم