2777
2789
عنوان

دختر عمم

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 63 پست
اره من کلا اصلا دنبال رل زدن و اینجور مسائل نیستمنمیدونم این چرا اینجوریه

ب بابات بگو به مامانش بگه

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۵ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم عشقم بود😊زندگیم خاصه چون خدام خاسته😉😉 💖Ayhan تو مرا جان و جهانی🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این اگه بدونه دوست دختر دارم ( که ندارم)میره به عالم و ادم میگه

بره بگه

برات مهم نباشه

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۵ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم عشقم بود😊زندگیم خاصه چون خدام خاسته😉😉 💖Ayhan تو مرا جان و جهانی🥰

ب بابات بگو به مامانش بگه

برام مشکل نمیشه؟

خانوادم همشون ازدواج فامیلی ان و من کلا از خانوادم بدم میاد

یه وقت بابام نیاد اینو به زور بندازه گردن من

این کاربر از سایت رفته است

برام مشکل نمیشه؟خانوادم همشون ازدواج فامیلی ان و من کلا از خانوادم بدم میاد یه وقت بابام نیاد اینو ب ...

اگه انداختنم سر سفره ی عقد بله نده

دوماد هم بله میده دیگه

یا اصلا نرو خاستگاری

نه ۳ تا داداش بجز خودم دارم

اگه خواهر داشتی اون یه جور بهش میفهموند

اگه انداختنم سر سفره ی عقد بله ندهدوماد هم بله میده دیگه یا اصلا نرو خاستگاری

🤮🤮🤮حتا فکر کردن ب این قضیه هم حالم به هم میخورجدی فکر کن به زور ببرنم خواستگاری🤕😬

این کاربر از سایت رفته است

🤮🤮🤮حتا فکر کردن ب این قضیه هم حالم به هم میخورجدی فکر کن به زور ببرنم خواستگاری🤕😬

نرو خب

خدا دوتا پا داده واسع چی؟ واسه اینکه بری نری