2789
عنوان

دختر عمم

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 63 پست
اره من کلا اصلا دنبال رل زدن و اینجور مسائل نیستمنمیدونم این چرا اینجوریه

ب بابات بگو به مامانش بگه

فقطططططط خاااانم ها درخواست دوستی بدن. من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ازدواج کردم💍💖 شوهرم عشقم بود😊زندگیم خاصه چون خدام خاسته😉😉 💖عشقم تو مرا جان و جهانی🥰

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

این اگه بدونه دوست دختر دارم ( که ندارم)میره به عالم و ادم میگه

بره بگه

برات مهم نباشه

فقطططططط خاااانم ها درخواست دوستی بدن. من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ازدواج کردم💍💖 شوهرم عشقم بود😊زندگیم خاصه چون خدام خاسته😉😉 💖عشقم تو مرا جان و جهانی🥰

ب بابات بگو به مامانش بگه

برام مشکل نمیشه؟

خانوادم همشون ازدواج فامیلی ان و من کلا از خانوادم بدم میاد

یه وقت بابام نیاد اینو به زور بندازه گردن من

این کاربر از سایت رفته است

برام مشکل نمیشه؟خانوادم همشون ازدواج فامیلی ان و من کلا از خانوادم بدم میاد یه وقت بابام نیاد اینو ب ...

اگه انداختنم سر سفره ی عقد بله نده

دوماد هم بله میده دیگه

یا اصلا نرو خاستگاری

نه ۳ تا داداش بجز خودم دارم

اگه خواهر داشتی اون یه جور بهش میفهموند

اره بجای خواهر ۳ تا داداش نفهم دارم

پس شانسم ک نداری😂😂😂😑

اگه انداختنم سر سفره ی عقد بله ندهدوماد هم بله میده دیگه یا اصلا نرو خاستگاری

🤮🤮🤮حتا فکر کردن ب این قضیه هم حالم به هم میخورجدی فکر کن به زور ببرنم خواستگاری🤕😬

این کاربر از سایت رفته است

🤮🤮🤮حتا فکر کردن ب این قضیه هم حالم به هم میخورجدی فکر کن به زور ببرنم خواستگاری🤕😬

نرو خب

خدا دوتا پا داده واسع چی؟ واسه اینکه بری نری