ikkyu_san7 مدیر عضویت: 1401/04/01 تعداد پست: 817 عنوان بچها لیزر | مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 19 پست امروز جلسه چهارمم بود فکر کنم دردش خیلییییی بیشتر از سریای پیش بود قبلا اصلا نمیفهمیدم دستگاهش شاتیه بنظرتون به اپراتورش ربط داشت؟یا دلیل خاصی داره؟ Your eyes, my sea 1404/10/26 | 13:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
Dark_blue عضویت: 1395/12/26 تعداد پست: 1108 به من جواب نداد اصلا چون وسط جلسات اصلی یکم وقفه انداختم الان هر ۴ ماه مجبورم برم زیر بغل و بیکینی ا ... بیکینی و زیر بغل کلا اینجوری هست، ولی پا خیلی خوب جواب میده لیزر
ikkyu_san7 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/01 تعداد پست: 817 دوستانی مه لیزر رفتین مویی کرکی داشتین ضخیم شه و بعد باادامه جلسات ازبین بره؟ از بین نمیره ضخیم شه تا جایی که میدونم Your eyes, my sea
ikkyu_san7 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/01 تعداد پست: 817 به من جواب نداد اصلا چون وسط جلسات اصلی یکم وقفه انداختم الان هر ۴ ماه مجبورم برم زیر بغل و بیکینی ا ... احتمال داره بره دستگاه و اپراتورشم باشه ها اگه تهرانی برو خانه گلبرگ من الان جلسه چهارمه اصلا اصلا در نمیاد نزدیک تایمم میشه تکو توک در میاد Your eyes, my sea
___ghazaal___ عضویت: 1396/06/20 تعداد پست: 9493 برای چه قسمتی میری شارژ؟ اگر چهار ماه در نمیاد صبر کن مدت طولانی تری برو، من کلا هفت جلسه برای پا رف ... شما احتمالا مشکل هورمونی مثل تنبلی تخمدان یا پریود نامنظم ندارین ک انقدر عالی و ماندگار جواب گرفتین با کندلا انجام دادین ؟ و کدوم کلینیک ؟ خدایا شکرت❤️
Dark_blue عضویت: 1395/12/26 تعداد پست: 1108 شما احتمالا مشکل هورمونی مثل تنبلی تخمدان یا پریود نامنظم ندارین ک انقدر عالی و ماندگار جواب گرفتین ... بله من هیچ مشکل هورمونی ندارم، آره لیزر الکساندر کندلا شاتی کلینیک دکترخوش نظر ساری