2777
2789
عنوان

هک گوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 22 پست
اینجا همه دارن میگن میشه از دیشب تا الان کلافه شدم 🤦🏻♀️🤦🏻♀️

اینا خودشون تو سیستم و هیچی نیستن که میگن میشه😂

با ایمیل به یسری اطلاعات محدود میشه دست پیدا کرد اونم در مواقعی که اون اطلاعات روی ایمیل ثبت شده باشه در غیر این صورت اطلاعات نمیشه گرفت

همون که رمزو عوض کردی کافیه دسترسی نداره به ایمیلت

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا خودشون تو سیستم و هیچی نیستن که میگن میشه😂با ایمیل به یسری اطلاعات محدود میشه دست پیدا کرد اون ...

ببین اگر بخواد به تلگرام یا اینستا دسترسی داشته باشه

روی ایمیل یا حتی خود تلگرام پیام میاد درسته؟

ببین اگر بخواد به تلگرام یا اینستا دسترسی داشته باشه روی ایمیل یا حتی خود تلگرام پیام میاد درسته؟

عاره

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

ببین من رمز ایمیلم بعدش تغییز دادم در این صورت چطور ؟اینجا هم با شماره موبایل امودم نه ایمیل

خب ببین جاهایی که با شماره موبایلت رفته باشی اوکیه

اینجارو نمیدونم ممکنه خودش دوباره رمز ایمیلتو عوض کنه اون چیزی که میخواد بزاره

′′ادم ها گاهی در دریا غرق میشن و میمیرن،گاهی هم تو چشم کسی که دوسش دارن.′′