2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

شما کاری نداری مردم شغلشون تو هواست

عزیزم منظورم این بود الان که اینترنت رو ملی کردن همه چی قطعه ارتباطمون با اینترنت هم کم شده نه اینکه راضی باشم نت ملیه برعکس دارم گلایه میکنم .!

شکوه آزادی همینه ، باید گذاشت همه حرف بزنن تا بفهمیم یه سری افراد شامپانزه ای بیش نیستن .

فیبر نوری ما داریم ، نه وایفای وصله و نه نت همراه ، کافینت سرکوچه مون هم استارلینک داره اونم قطعه

مگه استارلینک انقدر الکیه که کافی نت تون بگه دارم؟

ببین اونو نمیتونن هیچ جوره قطع کنن

اوناییم که دارن به هیچکس نمیگن چون بیان بگیرن راحت لیبل جاسوسی میتونن بهشون بزنن

🏃🏻‍♀️

مگه استارلینک انقدر الکیه که کافی نت تون بگه دارم؟ببین اونو نمیتونن هیچ جوره قطع کنناوناییم که دارن ...

عع؟ خب استارلینک و نمیدونم راس گفته یا الکی ، اما فیبر نوری خودمون داریم قطعه

چت جی پی تی و فی لتر هم اوکیه؟

فعلا که اومدن سیم کشی و ایناشو وصل کردن

اما درکل ربطی به چت جی پی تی و اینا نداره اونا در هر صورت قطعن بخاطر اینکه ملیه چه نت شما فیبر نوری باشه چه عادی

شکوه آزادی همینه ، باید گذاشت همه حرف بزنن تا بفهمیم یه سری افراد شامپانزه ای بیش نیستن .

فعلا که اومدن سیم کشی و ایناشو وصل کردناما درکل ربطی به چت جی پی تی و اینا نداره اونا در هر صورت قطع ...

اهان فکرکردم میگی اینترنت جهانی روی بستر فیبر وصل شده

🏃🏻‍♀️