2777
2789
اصلا چنین چیزی نیس. چرا با وجود اینهمه تفاوت در خلقت باید عاشق انسان بشن! از دو گونه متفاوت

اره خب منم باور نداشتم ولی وقتی برات دعا و طلسم درست کنن انگار اونا میان و وابستت میشن نمیدونم ولی گفتم که تا تجربه نکنی نمیفهمی خیلی بده خیلیییییییی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با یکی حرف زدیم که فردا بیاد که قران درمانی میکنه که بخاطر همین امروز از دیشب دارم میمیرم دهنمو سروی ...

یعنی چیکار میکنه که اینجوری میگی

میشه بیشتر توضیح بدی اولین باره شنیدم

یعنی چیکار میکنه که اینجوری میگیمیشه بیشتر توضیح بدی اولین باره شنیدم

خب تجاوز میکنه که اگه حامله بشی خدایی نکرده دیگه کلا هیچجوره نمیره و خب برا من گفتن که تجاوز و شبا موقع خواب به بدنم دست میزنه و لباسامو درمیاره که منظور اینه که نتونی شهوتتو کنترل کنی و اگه شهوتی هم نداشته باشی باز بی دلیل باید خودار .ض کنی کنترلت هیچجوره دست خودت نیست کاری میکنه که با همه رابطتتو قطع کنی و خودتو حبس کنی تو اتاق و افسردگی بگیری کل انرژیتو میگیره حتی جوری که نفسم به زور بتونی بگیری حتی دستت سمت غذا هم نمیره و نه تمرکز داری نه حافظه که به مرور زمان الزایمر میگیری مغزت خفه نمیشه اصلا و پا درد خیلی شدید داری و مال من چون یساله نتونسته بره توم اطرافمه و خب همش حسش میکنم ولی باید جوری رفتار کنی که انگار نه انگار حتی قرانم میخونم نمیره تو مغزم نمیفهمم خیلی بده خیلی اینجوری خلاصش کردم ولی خدا سر دشمنمم نیاره اخرشم باید مال خودش باشی دید نه نمیشه میگه یا مال من میشی یا مال خاک و خب برا بعضیا که منم چیزارو از قبل میفهمی و همین دیگه انگار عروسک دست یکی شدی که هرجوری که بخواد میتونه کنترلت کنه🫠💔💔

من شنیدم میاد رابطه هم برقرار میکنه؟نمیدونم راست میگفتن یا دروع

اره تجاوز و خب اگه نتونه تجاوز هم بکنه شبا موقع خواب دست میزنه به بدنت ولی هرکی که جن عاشق داشته تا حالا صددرصد بهش تجاوز هم کرده

اره تجاوز و خب اگه نتونه تجاوز هم بکنه شبا موقع خواب دست میزنه به بدنت ولی هرکی که جن عاشق داشته تا ...

ای وای چقد سخت.حالا ی خانومه تو همین سایت میگفت من وقتی داره باهام رابطه برقرار میکنه حس میکنم ک داره داخل واژنم میشه.میشه مگ وقتی چیزی نیست ک دیده شه بفهمی داره وارد واژن میشه

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭