2777
2789
عنوان

خونه خریدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 30 پست
عزیزم ایشالله میخرید مام تموم پولمون رو گذاشتیم گفتم قبل عید بخریم چون میگن بعد عید میره بالا شمام د ...

خونه۱۲۰۰تو این چند. روز شد۱۵۰۰

ما اون پول رو جمع کردیم با وام و اینا گرون شد

ایشالله عزیزم ممنون❤️❤️❤️❤️

مبارک باشه💖قسمت همه ی مستاجرا انشااللهاگه دوس داری میگی کدوم شهرین و چقد قیمت خونه بود؟

ایشالله گلم

کرج محمدشهر گرفتیم 1500تموم شد فعلا دادیم دست مستاجر

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالله گلم کرج محمدشهر گرفتیم 1500تموم شد فعلا دادیم دست مستاجر

چند متره عزیزم

محلش خوبه؟

🌟جدید نیستم🫶🏻از کامنتم خوشت نیومد ردشو،وگرنه یه کاری میکنم با خودت بگی کاش رد میشدم😄😙آقایون درخواست دوستی ندین،همون لحظه رد میشه🚫

خونه۱۲۰۰تو این چند. روز شد۱۵۰۰ما اون پول رو جمع کردیم با وام و اینا گرون شد ایشالله عزیزم ممنون❤️❤️❤ ...

بازم بنظرم یکم کوچیکتر در همون حد1200بگیر بعد عید بیشترم میشه

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
چند متره عزیزممحلش خوبه؟

75متره دوخوابه

اره گلم خوبه ما حالا فعلا گرفتیم سال بعد دستمون پول اومد عوض کنیم فعلا گفتیم داشته باشیم

75متره دوخوابه اره گلم خوبه ما حالا فعلا گرفتیم سال بعد دستمون پول اومد عوض کنیم فعلا گفتیم داشته با ...

به سلامتی

خیلی خوشحال میشم کسی به خواستش میرسه💖🤍

🌟جدید نیستم🫶🏻از کامنتم خوشت نیومد ردشو،وگرنه یه کاری میکنم با خودت بگی کاش رد میشدم😄😙آقایون درخواست دوستی ندین،همون لحظه رد میشه🚫

الهی خیرشو ببینید و راه واستون هموار باشه😍با اینکه نمیشناسمتون اما خوشحال شدم براتون❤️

قررررررربونت برم خیلی عزیزی بخدا تموم زورمون رو زدیم و صفر شدیم

به سلامتیخیلی خوشحال میشم کسی به خواستش میرسه💖🤍

عزیزممم خدا به دلت میده بهترشو میده 😍

ما خواستیم۶۰متری بگیریم الان توی شهرمون بدترین محله و خونه همون ۱۵۰۰شده

ببین الان 50متری هم بتونی بگیری بدی دست مستاجر خودت فعلا مستاجر بمون بعد پول اونو جور کن بده

عزیزم ایشالله میخرید مام تموم پولمون رو گذاشتیم گفتم قبل عید بخریم چون میگن بعد عید میره بالا شمام د ...

تا وقتی قطعی نشده جایی نگو حتی فضای مجازی

الانم ان شالله ماشینت فروش میره خونهرو می خری

قررررررربونت برم خیلی عزیزی بخدا تموم زورمون رو زدیم و صفر شدیم

فداتشممم مطمئن باش زود زود میاید بالا ، خونه که باشه دغدغه سقف بالای سر و رهن و اجاره و افزایش سالانه و بلند شدن جای دیگه رفتن رو ندارید ، دستتون واسه پس انداز بازه ، مبارکتون باشه عزیزدلم❤️

تا وقتی قطعی نشده جایی نگو حتی فضای مجازی الانم ان شالله ماشینت فروش میره خونهرو می خری

اره میدونم خودمم این اخلاقو دارم ب کسی نگم قربونت برم مهربون😍🤍