2777
2789
عنوان

شما دعوت هستین به ختم صلوات برای حضرت مهدی🌸💚

| مشاهده متن کامل بحث + 9309 بازدید | 807 پست

🤲#دست_توسل

💠 ۱۰۰ توحید در جمعه های ماه رجب

⬅️ روایت شده هر کس در روز جمعه ماه رجب ۱۰۰مرتبه سوره قل هو الله احد بخواند برای او نوری باشد در قیامت که او را به بهشت بکشاند.

✅ تذکر: حدود ۱۵ دقیقه زمان می برد.

📚 مفاتیح الجنان /اعمال ماه رجب

#جمکران

#انتظار

#امام_زمان

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

آیا وقت آن نرسیده که امضاتو عوض کنی ؟!

امضام مشکلی نداره خیلی هم خوبه

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزم من امروز ۱۰۰ صلوات میفرستم

قبول باشه سلامت و حاجت روا باشید عزیزم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

هر روز با امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف صحبت کن

بخوان دعای فرج را، زِ پشت پردۀ اشک

که یار، چشم عنایت به چشم تر دارد

مراقبت بکن از دل، که یوسف زهرا

زِ پشت پردۀ غیبت به ما نظر دارد

#امام_زمان

#منتظران_ظهور

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

💚🌹🌟

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

-

منتظر #امام_زمان یعنی کسی

که آماده است،اصلاح نفس کرده

و منتظر فرمان حضرت باشد،

صفات رذیله را دور ریخته و

صفات حمیده را کسب کرده

باشد و تسلیم امامش باشد..!

آیـتاللهناصری

#امام_زمان

اللهم عجل لولیک الفرج به حق خانم زینب کبری س 💚

مـیـگـفـت :

وقتی دلتنگ کسی باشی

و بدونی کجاست

این یه درده

وقتی دلتنگ کسی باشی و

ندونی کجا باید دنبالش بگردی

یه درد دیگه

اونجاست که باید

مدام با خودت بگی

آن سفرکرده که100قافله دل همراه اوست

هرکجاهست خدایا به سلامت دارش 🙏

☀️ اَللهُمَّ عَجِل لِوَلیکَ الفَرج بِحَقِّ فاطِمَة الزَهراء و بِحَقِّ زِیْنَـبِ کبری

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

مشکل ما اونجاس

که دیدن امام زمان آرزومونه

اما

کسب رضایتش نه ❌

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

【منتظران امام زمان علیه السلام🌙✨】

طبق تاکید های اهل البیت علیهم السلام

ما در حساس ترین عصر هستیم

و

وظیفه تک تک ما سنگین تر از گذشته است

در این طوفان های مخوف آخرالزمانی باید از کشتی نجات اهل البیت جدا نشید❌ و مدام با روایات باشید.

هر کسی هر قدمی در این مسیر بردارد تحت نگاه مستقیــــــــــــــــم حضرت خواهد بود بدون شک،پس نیت تو فقط رضایت بقیة الله باشه 🌙✨

🤲 اَللهُمَّ عَجِل لِوَلیکَ الفَرج بِحَقِّ زِیْنَـبِ الکُبْریٰ

. 【یه قدم تو 10 قدم خدا!!!!!】

یک قدم برای ترک گناه بردار

خدا 10قدم برات برمیداره

یک قدم شما

100قدم خدا

به والله معامله خیلی شیرین و جذابیه

فقط کافیه

در دوراهی گناه و خــــــــــــــدا

انتخابت خدا باشه

و اینو خیلی خوب بدونی

که خدا همه چی و

بخوبی میبینه و رصد میکنه 🌙✨

🤲 اَللهُمَّ عَجِل لِوَلیکَ الفَرج بِحَقِّ زِیْنَـبِ الکُبْریٰ