2821
2789
عنوان

شما دعوت هستین به ختم صلوات برای حضرت مهدی🌸💚

| مشاهده متن کامل بحث + 9340 بازدید | 807 پست

*بسم الله الرحمن الرحیم *

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا

خدایا، در این لحظه و در تمام لحظات ، سرپرست و نگاه دار و راهبر و یارى گر و راهنما و دیدبان ولیت حضرت حجّة بن الحسن که درودهاى تو بر او و بر پدرانش باد باش ، تا او را به صورتى که خوشایند اوست [ و همه از او فرمانبرى مى ‏نمایند ] ساکن زمین گردانیده ، و مدّت زمان طولانى در آن بهره‏مند سازى

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

🕊️وَنٰاصِراً لِمَنْ لاٰ یَجِدُ لَهُ نٰاصِراً غَیْرَک

🔸خدایا ✨امام زمان علیه السلام ✨ را یاور آنان که یاورى جز تو نمى یابند قرار بده.

!?️ آیا میدانید افرادی هستند در دنیا که هیچ یار و یاور و کس و کاری ندارند!؟

🌸هر روز صبح باید برایشان دعا کنیم

🕊️دعا مضمون بسیار عالی دارد

🤔دقت کنید:

👈یک عده هستند که یاوری جز خداوند ندارند ، اینها یک چیزی کم دارند☀️

🕊️

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

-

#امام_زمان

غریب است.نباید آقا را فراموش کنیم

زیرا آقا هیچ وقت ما را فراموش نمیکند

و مدام در رحمت دعای خیرش هستیم.

از شما بزرگواران خواهشی دارم،بعد از

نمازهای یومیه دعای فرج فراموش نشود

و تا قرائت نکردید از جای خود بلند نشوید

زیرا امام منتظر دعای خیر شما است..!

•شهیدمدافعحرم سجادزبرجدی•

◦◦

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

🌺🌿🌸🌿🌺

*جمعه به جمعه*

چشمِ من

منتظرنگاهِ تو ...

کِی دلِ خستهام شَود

معتکفِ پناهِ تو...

🌱زمـزمهی لبانِ من

این طلب است از خدا...

کاش شـوم من عاقبت

یک نفر از سپاهِ تو...

🌸 #اَلّلهُمعجِّللِوَلیِّڪَالفَرَجَ🌸

🕊️وَنٰاصِراً لِمَنْ لاٰ یَجِدُ لَهُ نٰاصِراً غَیْرَک🔸خدایا ✨امام زمان علیه السلام ✨ را یاور آنان ...

دعای عهد میگوید: افرادی که فقط خدا را دارند باید برایشان دعا کنیم که خداوند✨امام زمان عجل الله فرجه الشریف ✨ را یار و یاورشان قرار دهد.👌 #او_بهترین_یار_است

🌍میلیاردها انسان هستند که یاورشان را گم کرده اند...

🥺 مظلومین

🤲خدایا✨امام زمان علیه السلام ✨ را به یاری آنها برسان🙏

🌷حال خوب یعنی مانند پدر مهربانت #امام_زمان برای میلیاردها انسان هر روز صبح دعا کنی

🌼شیعهی امیرالمؤمنین باید بداند که خداوند برای او یاوری غیر #حضرت_مهدی_عجل الله قرار نداده

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

اینقدر ذهنتون رو با #سختی_ها پر نکنید...

به خدا قسم، خوب میفهممتون! 😔

من خودم اوضاعم از همه داغونتره 😅

ولی بیایید با هم قوی باشیم و صبر کنیم...

پیامبر عزیزمون (ص) فرمودند:

«نگه داشتن دین در #آخرالزمان، مثل نگه داشتن

آتش گداخته در دست است...»

پس این سختیها عادیه، نشانه همین روزهاست!

روایات رو بخونید، دینداری در این دوران

چقدر #ثواب داره و چقدر سخته...

خدا به #صابران پاداش بزرگ میده 💪❤️

بہ قول شیخ رجبعلےخیاط:

*‹امـٰام زمان علیہالسلام›*

دنبـٰال رفیق میگࢪدھ

خوبشو؛خودش میاد و پیداٺ میکنھ!

ـ مي گفت هر كاری مي خواهم بكنم

اول نگاه می كنم ببينم *امام زمان (عجل الله)* از

اين كار راضيه؟ چه دردی از درد *امام زمان

(عجل الله)* دوا می شود ؟

⛔️مي گفت اگر مي بينيد *امام زمان (عجل الله)*

از كاری ناراحت مي شود ، انجام ندهيد .

🪴|• از خاطرات "شهید محمد مهدوی"

یا صاحب الزمان علیه السلام

ای یادگار عترت و قرآن بیا بیا

جان ها به لب رسیده ز هجران بیا بیا

گردیده سخت گله ی بی صاحبت اسیر

در چنگ گرگ های بیابان بیا بیا

بشنو صدای ناله ی مولا درونِ چاه

تا چند چشم فاطمه گریان بیا بیا

تا کی سر حسین به بالای نیزه ها؟

تا کی به خاک آن تن عریان بیا بیا

تا کی کبود قامت زینب ز کعب نی؟

تا کی غریب عترت و قرآن بیا بیا

تا چند دست های عمویت به روی خاک

تا چند عمه هات پریشان بیا بیا

سقای سر بریده ی صحرای کربلا

گوید هماره با لب عطشان بیا بیا

گر بی تو صبح عید برآید به چشم ماست

دلگیر تو ز شام غریبان بیا بیا

روز فراق باغ و گلستان برای ما

باشد سیه تر از شب زندان بیا بیا

اشعار «میثم» ات شده فریاد انتظار

تا عمر او نیافته پایان بیا بیا

✍حاج غلام رضا سازگار

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعداءهم

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼