2777
2789
عنوان

شما دعوت هستین به ختم صلوات برای حضرت مهدی🌸💚

| مشاهده متن کامل بحث + 9265 بازدید | 807 پست

فرج نزدیک است ....

لکن

دعا کنید ...

تقاضا کنید از خدا تا بدهد...

مخصوصا بعد از نمازها موقع استجابت دعا

بعد از قرآن خواندن

قبل از غروب آفتاب

موقع وزیدن باد

موقع باریدن باران

(آیت الله ناصری )

اللهم عجل لولیک الفرج

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

🕊 اِنَّهُمْ یَرَوْنَهُ بَعیداً وَنَریٰهُ قَریباً🔸 «آنها (دشمن) ظهور را دور مى بینند و ما آن را نزد ...

دعا به انسان امید میدهد (:

🌸قریبا (نزدیک)

🌸کلمح البصر (مانند پلک به هم زدن)

🌸المتوقع فیه ظهورک

🌺بعید ندانیم بلکه توقع ظهور را در همین جمعه داشته باشم ✅

✍️در علم امروز میگویند هر چیزی که میخواهی بدست بیاوری باید محال و بعید ندانی،

اگر میخواهی ثروتمند شوی نباید ثروتمند شدن را أمر بعید و محال بدانی

وگرنه ثروتمند نخواهی شد.

😈شیطان امیدها را برای نجات روی افراد میآورد و مردم میبینند کار از آن فرد بر نمیآید و نا امید میشوند.

🕋خداوند امیدها را برای نجات روی بقیة الله علیه السلام میآورد اگر ایمان ، باور ، یقین کنیم.

🦚بَقِيَّتُ اللَّهِ خَيْرٌ لَّكُمْ إِن كُنتُم مُّؤْمِنِينَ

هود ۸۶

#سید_مرتضی_موسوی_اصفهانی

🌤 أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

#الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍوَعَجِّلْفَرَجَهُمْ

🔴 اینها مقدمه ی ظهور است

🔵 میرزا اسماعیل دولابی(ره):

🟢 کسانی که سالها «عَجِّل عَلی ظُهُورِکَ یا صاحِبَ الزَّمان» میگفتند، چرا از ظهور مشکلات و نابسامانیها کلافهاند و تاب تحمّل آن را ندارند؟ اینها مقدّمهی ظهور است. پس یا دعای بر تعجیل ظهور حضرت را پس بگیرند یا دست از بیتابی و بیقراری بردارند و به آنچه هست تن بدهند.

بعد از هر شلوغی، خلوتی متناسب با آن خواهد بود و هر چه شلوغی بیشتر باشد، خلوت بعد از آن بزرگتر است. در آخرالزمان شلوغی خیلی زیاد است، به نحوی که «یکفُرُ بَعضُهُم بِبَعضٍ وَ یَلعَنُ بَعضُهُم بَعضا»ً؛ گروهی، گروه دیگر را تکفیر میکند و جمعی، جمع دیگر را لعنت میکند.

مام_زمان

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

قبل از اینکه لحظه دیدار فرا برسه

که ان شاء الله خیلی نزدیکه

از خودت سئوال کن

برای امام زمانت چکار کردی ؟!!!!!!

برای ظهورش

برای اینهمه غربت و تنهائی و مظلومیتش

برای اشنا کردن مردم با امام زمانشون ؟!!!!!!!!

@lotfanbarayefarajedoakonid

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

حضرت صادق علیه السلام فرمودند:

هرگاه كسی از شما دست به دعا برداشت، پس دعایش را با صلوات آغاز نماید؛ زیرا صلوات بر پیامبر صلی الله علیه و آله دعایی پذیرفته شده است و خدای متعال برتر از آن است که بخشی از دعا را قبول کرده و بخش دیگر از آن را ردّ نماید.

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

🔴 فرازی از توقیع امام عصر علیه السلام به شیخ مفید

🔷 فاتَّقُوا اللَّهَ جَلَّ جَلَالُهُ وَ ظَاهِرُونَا عَلَی انْتِیَاشِکُمْ مِنْ فِتْنَهٍ قَدْ أَنَافَتْ عَلَیْکُمْ...

🔷تقوا پیشه سازید و به ما اعتماد کنید، و چاره این فتنه و امتحان را که به شما رو آورده است از ما بخواهید...

📚بحارالانوار، ج53،ص175

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

السَّلام ُعلَیکَ یا صاحبَ الزَّمان یا بقیَّةَالله

آقا اجازه! دست خودم نیست خستهام؛

در درس عشق، من صف آخر نشسته ام؛

یعنی نمیشود که ببینم سحر رسید؟

درس غریب «غیبت کبری» به سر رسید؟

آقا اجازه! بغض گرفته گلوی مان

آنقدر رد شدیم که رفت آبرویمان!

استاد عشق! صاحب عالم! گل بهشت!

باید که مشق نام تو را تا ابد نوشت.

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

حضرت صادق علیه السلام فرمودند:

كسی كه یك مرتبه با نیت [پاك و پسندیده] و با اخلاص کامل صلوات بر پیامبر و خاندان گرامیشان بفرستد، خدای متعال یکصد حاجت او را برآورده میكند: سی حاجت از حوائج دنیا، و هفتاد حاجت از حوائج آخرتش را.

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

🟢 امام رضا علیه السلام فرمودند:

🔴 حضرت مهدی (عجل الله) داناترین، حکیم ترین، پرهیزکارترین، بردبارترین، بخشنده ترین و عابد ترین مردمان است، دیدگانش در خواب فرو میرود ولی دلش همیشه بیدار است و فرشتگان با او سخن می گویند. دعایش همواره به اجابت میرسد.

🔵 حضرت مهدی ارواحنا فداه دو نشانه بارز دارد که با آنها شناخته میشود. یکی دانشِ بیکران و دیگری استجابت دعا.

📚۱- الزام الناصب ص۹

۲- عیون اخبارالرضا ج۱ ص۱۷۰

🌸حق بفرمود:

💫من و جمع ملک در ملکوت

🌸نه فقط ما ،

💫که همه عالمِ قدس و جبروت

🌸می فرستیم

💫بر آن حُسن و کمال و برکات

🌸بر جمال و

💫گُل رُخسار محمد (صلّىاللهعليهوآله) صلوات

🌸 اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🌸

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ و اهلک عدوهم🌺

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ و اهلک عدوهم🌺