2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با اینکه دکتر ممنوع کرده هر دفعه میگم ن نمیگیرم وقتی میرسه نمیتونم نگیرم

اره همه اولش میگن کی گرما روزه میگیره ولی به موقع اش همه میگیرن اصلاند حسش اجازه نمیده نگیری

منم عااااشق ماه رمضونم... دلم گرفته ک نمیتونم روزه بگیرم بخاطر  بارداریم....  اما حس و حالش و حال و هواش ،آدم رو جذب میکنه.... خصوصا موقع افطار و سحر ..... 

از همه التماس دعا دارم.... 

پروردگارا ! آنچه طاقت تحمل آن را نداريم ،بر ما مقرر مدار ... سوره بقره ، آیه 286
پسره ؟

نمیدونم هنوز راستش فعلا فردا می رم هفته 13 گفت 18 هفته یا 21/22 برگرد مشخص میشه

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  

خوشحالم داره ماه رمضون میاد.بچه ها دعا کنید امسال هم مثل پارسال لکه بینی اذیتم نکنه و روزه رو کوفتم نکنه.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
منم عااااشق ماه رمضونم... دلم گرفته ک نمیتونم روزه بگیرم بخاطر  بارداریم....  اما حس و حال ...

واقعا نمیشه تو بارداری روزه گرفت؟

مامانم سر من نگرفت ولی سر داداشم گرفت. چه جوریاس؟

واقعا حیفه آدم نتونه روزه بگیره.

خوشحالم داره ماه رمضون میاد.بچه ها دعا کنید امسال هم مثل پارسال لکه بینی اذیتم نکنه و روزه رو کوفتم ...

وای من دبیرستان که بودم یه سال بیچاره شدم پریود و لکه بینیم شونزده روز طول کشید بیچاره شدم تا همه رو قضا کردم

واقعا نمیشه تو بارداری روزه گرفت؟ مامانم سر من نگرفت ولی سر داداشم گرفت. چه جوریاس؟ واقعا حیفه آدم ...

میگن نباید بگیری ، البته بستگی ب بدنت داره ... ک بتونی تحمل کنی یا نه... 

اما .واقعا حیفه...

پروردگارا ! آنچه طاقت تحمل آن را نداريم ،بر ما مقرر مدار ... سوره بقره ، آیه 286
وای من دبیرستان که بودم یه سال بیچاره شدم پریود و لکه بینیم شونزده روز طول کشید بیچاره شدم تا همه رو ...

حکم شرعیش رو باید بپرسیم.من کلا بعد از شیردهی بهم ریخته بودم.کلی روزها رو روزه گرفتم بدون سحری که قبولشون نداشتم و قضا کردم.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️