2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم در میارم باز از نوع میزنه کل گوشم بسته میشه

چرا اینجوری شد؟

گوشتون رو خیلی دستکاری میکردین؟

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
منم در میارم باز از نوع میزنه کل گوشم بسته میشه

من رفتم متخصص گوش حلق بینی ..اول ساکشن کرد ..بعدش یه قطره داد مخصوص قارچ بود ..بعد هفت روزم رفتم گوشم گفتم تو دوربین بهم نشون داد دیدم خوب شدم ..من پرده گوشم کامل سیاه بود...شکر خدا از پارسال خوبم ..ولی خارش گوشم کلا حساسیته همیشه دارم

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

چرا اینجوری شد؟گوشتون رو خیلی دستکاری میکردین؟

نه عزیزم میومدم از حموم خشک نمیکردم درست الان آره خیلی دستکاری میکنم اون جرم سیاه میاد بیرون انگار نفس راحت میکشم

کاربری دست دو نفرع با تشکر
سه چهار روز یکبار

خیلی زود می گیره..سعی کنید دستکاری نکنید فقط گوشتونو هشک نگه دارید و نخارونید..سخته ولی شاید یه مدت این طوری عادت کنید...خارششم تموم شه..گرمیجاتم باعث خارش گوش می شه..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
نه عزیزم میومدم از حموم خشک نمیکردم درست الان آره خیلی دستکاری میکنم اون جرم سیاه میاد بیرون انگار ن ...

انشالله زود خوب بشه عزیزم

قارچ خیلی بده. من پوستی داشتم اینقدر خارش داشت که دوست داشتم پوستم رو بکنم.

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
خداروشکر که خوب شدی

خوب دکترت چیا داد...ساکشن نکرد برات ..قطره چی داد؟ اسم داروهات چی بود....حتما پیگیر شو به پرده گوشت اسیب نزنه یوقت ..اگه مشهدی ببینم اسم دکترم پیدا کنم بدم برو پیشش ..بعد حمام سشوار بگیر گوشات ....میری حمام پنبه چرب کن بزار تو گوشات ...من یمدت اینجوری میرفتم حمام

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

خوب دکترت چیا داد...ساکشن نکرد برات ..قطره چی داد؟ اسم داروهات چی بود....حتما پیگیر شو به پرده گوشت ...

من دکتر نرفتم هنوز از دکتر میترسم خودم میخواستم درمان کنم که بدتر شد تهرانم عزیزم

کاربری دست دو نفرع با تشکر
من دکتر نرفتم هنوز از دکتر میترسم خودم میخواستم درمان کنم که بدتر شد تهرانم عزیزم

پس دیگه دست نزن به گوشت ..برو متخصص ساکشن میکنه کل جرم در میاره ..ثانیه طول نمیکشه .بعدشم قطره ضد قارچ میده ..گوگل وصل نمیشه وگرنه اسمش برات میگفتم یادم رفته چی بود ..برو دارو خونه بپرس بگو قطره ضد قارچ گوش میخوام ، باید هر ۱۲ ساعت مرتب دو قطره تا ۷ روز بریزی ..اونو بریز شاید کامل قارچ از بین برد ، دیگه لازم نشد بری دکتر ..انشاءالله