انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
من رفتم متخصص گوش حلق بینی ..اول ساکشن کرد ..بعدش یه قطره داد مخصوص قارچ بود ..بعد هفت روزم رفتم گوشم گفتم تو دوربین بهم نشون داد دیدم خوب شدم ..من پرده گوشم کامل سیاه بود...شکر خدا از پارسال خوبم ..ولی خارش گوشم کلا حساسیته همیشه دارم
به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀
خیلی زود می گیره..سعی کنید دستکاری نکنید فقط گوشتونو هشک نگه دارید و نخارونید..سخته ولی شاید یه مدت این طوری عادت کنید...خارششم تموم شه..گرمیجاتم باعث خارش گوش می شه..
قارچ خیلی بده. من پوستی داشتم اینقدر خارش داشت که دوست داشتم پوستم رو بکنم.
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
من دکتر نرفتم هنوز از دکتر میترسم خودم میخواستم درمان کنم که بدتر شد تهرانم عزیزم
پس دیگه دست نزن به گوشت ..برو متخصص ساکشن میکنه کل جرم در میاره ..ثانیه طول نمیکشه .بعدشم قطره ضد قارچ میده ..گوگل وصل نمیشه وگرنه اسمش برات میگفتم یادم رفته چی بود ..برو دارو خونه بپرس بگو قطره ضد قارچ گوش میخوام ، باید هر ۱۲ ساعت مرتب دو قطره تا ۷ روز بریزی ..اونو بریز شاید کامل قارچ از بین برد ، دیگه لازم نشد بری دکتر ..انشاءالله
به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀