2777
2789
عنوان

گول نخورید

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 51 پست
لایلو 😂😂😂🤣🌸🍬

اخ اخ اخ😍😂😂

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....
امروز هم یه حاج اقا پشت سرم بود بهم گفت خدا همه ادما رو لعنت کنه😂فکر کنم منظورش دخترا بود

واا میخابوندی دنش

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو توفروشگاگوگل  v.pn monsterدانلودکن رعدوبرق بنفش شکلش

مرسی عزیزم.

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
واا میخابوندی دنش

فایده نداره بلاییه که سرمون اومده دیگه😒خدا خودش جوابشون بده

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....

سلام دوستان ؛ نسخه های غیر رسمی ثلگرام رو مثل ثلگرام طلایی و ... نصب نکنید به هیچ وجه ! اگر خواستید برید اقلا با قیلتر شکن برید بهتره ... چون نسخه های غیر رسمی ممکنه بد افزار جاسوسی باهاش تلفیق شده باشه ... کل اطلاعات گوشیتون میوفته دست طرف ... میتونه از دوربین جلو شما رو ببینه یا صداتونو شنود کنه و وووو .. چون من خودم با ایت روش جاسوسی آشنایی دارم پیشنهاد میکنم حتما اینی که گفتم رعایت کنید ... در ضمن خیییییییلی سخت میشه فهمید نرم افزار جاسوسی روش تلفیق شده یا نه چون حجم بد افزار خییلی کمه و بعضا حجمش به 300 کیلو بایت هم نمیرسه ! به راحتی با یک نرم افزار دیگه ترکیب میشه و از حریم خصوصی شما دسترسی میگیره ! من راه تلفیق رو بلدم و آشنایی دارم با این روش ... برای همین تاکید میکنم هر نسخه ای رو نصب نکنید ... اون نسخه هایی که قیلتر شکن نمیخوان در واقع قیلتر شکن سرخود هستن ... پس کار عقلی اینه اقلا بصورت جداگانه از قیلتر شکن استفاده کنید ....

من "  مَرد  " هستم