2777
2789
عنوان

دلم گرفته بخاطر همه بدبختیام

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 30 پست
لپ تاپ ندارم گوشیم در حال نابودیه پلی کیستیکم ریش دارم قندم بالاسموهام پر موخوره اس پول ندارم کراتین ...

منم راستش در حد خوراک خانوادم تامین میکنن همین.

منم ریش دارم و بدنمم مثل خرس پر مو بود یه کار مزخرف با حقوق ۳ ۴ تومن گیر اوردم به صورت دورکاری، با پولش رفتم لیزر. تا الان ۴ جلسه رفتم. دارم از حالت خرس بودن درمیام.

عاشق نیستم هنوز.چون این بهترین پیشنهادم بود ولی مثلا یکی از چیزای بد تو رابطمون اینه که چندتا نشونه ...

عزیزم

خسیس بدتر میشه بهتر نمیشه

روزگار به زن و بچه حروم میکنه

روانشناسی و دارو هم نداره

اگر مطمین شدی حتما کات کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب از کجا میدونی بهترین کیس آینده ات هم باشه؟ چیزی کن نمیخوای روانتخاب نکن بذار جاش خالی باشه تا با ...

از اول که نمیدونستم نشونه های خسیس داره. وارد رابطه شدم که اشنا بشم. حالا هنوز دارم فرصت میدم که بیشتر اشنا بشیم.

از اول که نمیدونستم نشونه های خسیس داره. وارد رابطه شدم که اشنا بشم. حالا هنوز دارم فرصت میدم که بیش ...

داری خودتو گول میزنی خب وقتی میبینی انقدر دوره از ایده آلت چرا بیشتر فرصت بدی؟ چرا الکی زمانتو بکشس

خسیس بودن طرف پیرت میکنه از ما گفتن

اولین تولدم رو هیچ کاری نکرد چون گفت تاریت تولدت رو نمیدونستم بعدشم یه دعوایی بخاطر همین موضوع پیش اومد و دیت بعدی (بعد از اشتی کردن من) هیچ هدیه حتی کوچیکی برای جبران نخرید.

عزیزمخسیس بدتر میشه بهتر نمیشهروزگار به زن و بچه حروم میکنهروانشناسی و دارو هم نداره ...

اولین تولدم رو هیچ کاری نکرد چون گفت تاریت تولدت رو نمیدونستم بعدشم یه دعوایی بخاطر همین موضوع پیش اومد و دیت بعدی (بعد از اشتی کردن من) هیچ هدیه حتی کوچیکی برای جبران نخرید.

به نظرت خسیسه؟

اولین تولدم رو هیچ کاری نکرد چون گفت تاریت تولدت رو نمیدونستم بعدشم یه دعوایی بخاطر همین موضوع پیش ا ...

بذارش کنار

اگه داره و خرج نمیکنه خودتو اسیرش نکن

تازه میگی فاصله اشم زیاده ازت

داری خودتو گول میزنی خب وقتی میبینی انقدر دوره از ایده آلت چرا بیشتر فرصت بدی؟ چرا الکی زمانتو بکشس

ویژگی های دیگش خیلی نزدیکه به معیارهایی که داشتم. برای همین هنوز فرصت دادم😔

اولین تولدم رو هیچ کاری نکرد چون گفت تاریت تولدت رو نمیدونستم بعدشم یه دعوایی بخاطر همین موضوع پیش ا ...

اسی جان میتونه فقط یک نشانه باشه سر موضوعات دیگه مثلا خسیس نباشه اما فکر کنه تا رابطه رسمی نشده موظف نیست چیزی بخره یا پولش کم بوده یا کلا نسبت به مناسبتها بی توجه

تو یکبار موقع اشتی و....بهش بگو من به منلسبتها اهمیت میدم و دلم کادو یا گل یا کیک میخواد ببین اجرا میکنه یا نه

فعلا صبر کن و دقت مثلا بیرون برو ببین در حد وسع خودش کافه یا...میبره؟؟

من الخمذلله همسر وپدر خسیس نبودن

اما یکی شوهر دوستم یکی شوهر همکارم خسیس

اخرش بعد سالها زندگی و با بچه جدا شدن

پشت کنکوریم کاش یه دیقه ب جا من بودی بدبختی اصلی رو حس میکردی اع زندگیت راضی میشدی

۴ سال پشت کنکور بودم. همیشه تو مدرسه شاگرد اول بودم. ولی اون ۴ سال که پشت کنکور بودم وسواس فکری شدید گرفتم و نمیذاشت درس بخونم. کاش همون موقع میرفتم دکتر و برای وسواسم دارو میگرفتم.

البته مشکلات دیگه ای هم داشتم. یه اتاق شخصی نداشتم که توش درس بخونم و حمایت مالی هم نمیشدم برای خرید کتاب های نو و ازمون و دوره و ... کتابام دست دوم بود و برای ۲ ۳ سال قبل از سال کنکورم بود.

انگیزه کافی هم نداشتم چون آینده برام نامعلوم بود.

به نظرم اگه قصد داری دانشگاه خوب درس بخونی از همین الان تلاش بکن و هی پشت کنکور نمون. فایده نداره. همین الان یکاری بکن. حمایت مالی هم خیلی مهمه که من نداشتم.

اسی جان میتونه فقط یک نشانه باشه سر موضوعات دیگه مثلا خسیس نباشه اما فکر کنه تا را ...

مرسی از راهنماییت عزیزم. همین کارو میخوام کنم. من یه ویژگی خوب دارم تا وقتی که خوب پارتنرم رو نشناسم عاشق نمیشم و میتونم احساساتم رو کنترل کنم.

خسیسی خیلی بده، پدرمم خسیسه و میبینم مامانم چه زندگی ای داره.

مرسی از راهنماییت عزیزم. همین کارو میخوام کنم. من یه ویژگی خوب دارم تا وقتی که خوب پارتنرم رو نشناسم ...

منم یک خصلت بارز پدرم داشت یکی همسرم

دقیقا تو بقیه مردها اطراف اون دو تا رو سریع تشخیص میدم

موفق باشی عزیز❤️