2777
2789
لوبیا چیتی،خوشمزه ترش میکنه لوبیا چشم بلبلی هم خوبه

واییی چشم بلبلی اخههه

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیمورو کی بریزم؟

تلخی شو بگیر اخر سر بریز

البته لیمو رو پرک کنی بهتره

یعنی بشکنی پره های داخلی رو جدا کنی دیگه. پوست و هسته نباشه خیالت از تلخی راحت میشه

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

کجا میفروشن؟

من هر وقت میرم مشهد از بازار رضا میخرم

عطاری ها باید داشته باشن

مزه کن قبل از خرید باید مزه قورمه بده

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

ای خداااااااااااااااااا مرسی ازتون لطف دارین شماااا🥲❤️

فدااتشم💕 قبلا دوستتون نداشتم ولی پشیمون شدم🥲🥲

اقایون هول و هرزه درخواست دوستی ندیددددددد🚫⛔️ هرکس بده اینجا تگش میکنم ابرو واسش نمیزارم خوبه اسم شوهرم رو نوشتم روی کاربریم،اگرم ببینم ساکت نمیمونم

واییی چشم بلبلی اخههه

بله مگه چیه

اقایون هول و هرزه درخواست دوستی ندیددددددد🚫⛔️ هرکس بده اینجا تگش میکنم ابرو واسش نمیزارم خوبه اسم شوهرم رو نوشتم روی کاربریم،اگرم ببینم ساکت نمیمونم

دستت درد نکنه خاهر🙏

لیمو عمانی رو اخرسر اضافه کن که تلخ نشه،رب نارنج بریز

تمرهندی خوشمزهمش میکنه

ابغوره کسی نمیریزه

بله مگه چیه

خیییلی برام عجیب بود 😐تاحالا ن دیدم ن شنیدم

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹