2821
2789

کاش منم بتونم دل واموندمو بکنم از یه ادمی ک هیچ خرج نمیکنه شکاکه و فقط قشنگ حرف میزنه و نگا میکنه و ابراز علاقه میکنه

واقعا خانوما سادن

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چ بهتر از الان خودشو بهت نشون داد بندازش کنار و ادامه نده😂

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

کاش منم بتونم دل واموندمو بکنم از یه ادمی ک هیچ خرج نمیکنه شکاکه و فقط قشنگ حرف میزنه و نگا میکنه و ...

وارد رابطه ایی بشید که بهتون ارزش بدن و خوشحالتر بشید تا اعتماد بنفسو شخصیتتون له بشه و با اعصاب و روانتون بازی بشه حس بی ارزشی بهتون بدن

وارد رابطه ایی بشید که بهتون ارزش بدن و خوشحالتر بشید تا اعتماد بنفسو شخصیتتون له بشه و با اعصاب و ر ...

اره دقیقا اینارو میدونم

خودمم همممه رو نصیحت میکنم بعد خودم عین چی موندم تو گل🤣

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔