2777
2789
عنوان

بلاگرها

| مشاهده متن کامل بحث + 3419 بازدید | 115 پست

فکر کردی بلاگری کار راحتیه؟

اگر راحت بود خودت الان ۱ میلیون فالور داشتی ، همیشه سختی کار به نون بازو دراوردن نیست عقلشون کار کرده رفتن سمت این کار و اونقدر جذاب بوده که کسایی فالوشون کردن ،

من از بریده شدن نون هیچ کسی خوشحال نیستم درکنار اونا خیلی انلاین شاپ ها نون خوردن و رشد کردن

سهمم از دنیا محفوظه 😍🤰🏻

این دقیقا تنگ نظری تونو میرسونه .. مجبور نیستین فالوشون کنید و زندگیاشونو تماشا کنید .... من خودم هیچ بلاگری رو دنبال نمیکنم و اکثرشون رو هم نمیشناسم ولی خب درامدشون ب خودشون مربوطه خدا بیشترش کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی تلاش میکردنبلاگری کار اسونی نیست

موافقم ولی قدیمی ها راحتر اومدن بالا مثل صبا مرشدی اینا

کاربری ۱۰ سالم پرید😒 از سال ۹۲ اینجام چه چیزهایی که ندیدم و نخوندم 😅از مرغ نمکی و کیک فنجانی بگیر تاااا غلام نصاب😅😅یه مدت سایت همه کیک و مرغ نمکی درست میکردن از حق نگذریم خودمم درست کردم🫡😒🤣🤣
نمیتونم وگرنه میشدماون قدیم ها که خداییش راحت بود بلاگر شدن الان واقعا سخته

بله واقعا خیلی سخته؛ نمیدونم چرا همه میگن بلاگرا پول مفت میگیرن

تاپیکای خنده دار تگم کنید ثواب داره😁😘

سبک زندگی مسخره ای داشتن

پولدارا اطرافم همه پیشرفت کردن و مهاجرت کردن و ...

بلاگرا فقط جشنای مسخره میگیرن

یا چه میدونم برای بار هزارم لباس عروس میپوشن

شده حسادت اون پولدارارو بکنم اما حسادت بلاگرا هرگز

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
فک کنم با این وضعیت اونام کارشون از دست رفت باید از صفر شرو کنن اما مقصر اونا نیستن مردمن که به اینا ...

انقدر جمع کردن که دیگه اینستایی هم نباشه پول دارن

ولی بعضی ها عشق شوآف داشتن

کاربری ۱۰ سالم پرید😒 از سال ۹۲ اینجام چه چیزهایی که ندیدم و نخوندم 😅از مرغ نمکی و کیک فنجانی بگیر تاااا غلام نصاب😅😅یه مدت سایت همه کیک و مرغ نمکی درست میکردن از حق نگذریم خودمم درست کردم🫡😒🤣🤣

ببین یه جور شغله ولی واقعا مت هم تا حدی باهاشون کنار نمیام یعنی ببین خیلی هاشون نه سواد درست حسابی دارن نه هیچی بعد فاز نصیحت و اینا بر میدارن و چرت و پرت میگن و تو هر زمینه ای اظهار نظر میکنن خودشونو الکی کشته مرده ی فالوور هاشون نشون میدن در صورتی که فقط به فکر پول خودشونن بعضی هاشون تبلیغ خیلییی الکی میکنن و یه سری آدم احمق دیگه هم یه جوری اینا رو دنبال میکنن انگار که مثلا پیامبر خدا هستن توی کامنت ها و اینا مشخصه!

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                              نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال می‌شم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                    سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم.        مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

صبا مرشدی ک خوووووووووب رفت بالا پولدااارررر هر تبلیغ یعنی هر استوری ۲۰تا۴۰مبگیره

تو همین روزهای گرونی فقط عکس تولد و تاق بچه هاش بود

تو اکسپلوررر