2777
2789

به تنهایی دلیل محسوب نمیشه

vless://98d677be-b14b-4c14-a96b-4a39a3be645a@cfcdn.zopli.ir:443?path=/eyJqdW5rIjoiZHJmTGlJSmciLCJwcm90b2NvbCI6InZsIiwibW9kZSI6InByb3h5aXAiLCJwYW5lbElQcyI6W119?ed=2560&security=tls&alpn=http/1.1&encryption=none&insecure=0&host=t86y6leiyaph7tsvb170x7vfx0-3dvh3.vrezht08.workers.dev&fp=chrome&type=ws&allowInsecure=0&sni=t86y6leiyaph7tsvb170x7vfx0-3dvh3.vrezht08.workers.dev#@v2ray03

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

به نظر من که یه جای کار میلنگه

دقیقا منم حس خوبی ندارم خودم تهرانیم اون کرج. دختره یزدیه مامانبزرگ و بعضی فامیلای پسره ام یزدن هر فرصتی گیر میاره بدو بدو میره یزد

من خودمم شماره اکس مو دارم

ب همون اسمی ک قبلا سیو کرده بودم

این ینی باهاش در ارتباطم؟!!

نمدونم چرا پاک نکردم ولی دلیلش هرچی هس خیانت نیس

حالم ازش بهم میخوره😅

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!