95leyli مدیر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 1121 عنوان مریجین | مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 18 پست دوستانی که با پادکست گوش دادن عادت دارید چجوری خودتون سرگرم میکنید من موقع ناهار و موقع تمیزکاری مریجن و مایا میدیم الان احساس خلع دارم چنقده تو قشنگی🥺(کاربری متعلق به دونفر است) مهم نیست چقد طول بکشه مهم نیست چطوری پیش بره مهم آخرشه که اونی میشه که من میخوام . تو تمام منی 1404/10/25 | 13:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
95leyli مدیر استارتر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 1121 روبیکا سانسور نیستاولی خب آپارات رو چه میشه کرد علمی تخیلی می بینم که سانسور نداشته باشه اهان ، روبیکا هم ندارم البته یکم با اپارات خودم سرگرم کردم . دیگه چاره ای نیست چنقده تو قشنگی🥺(کاربری متعلق به دونفر است) مهم نیست چقد طول بکشه مهم نیست چطوری پیش بره مهم آخرشه که اونی میشه که من میخوام . تو تمام منی
95leyli مدیر استارتر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 1121 من موندم چرا پادکستا قطعه🤔 برنامش به نت بینالمللی وصله دیگه . دیروز یه لحظه فکر کردم کتباکس وصل شد داشتک ذوق میکردم دیدم ذوقم بیخود بود چنقده تو قشنگی🥺(کاربری متعلق به دونفر است) مهم نیست چقد طول بکشه مهم نیست چطوری پیش بره مهم آخرشه که اونی میشه که من میخوام . تو تمام منی
sinjin عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 633 برنامش به نت بینالمللی وصله دیگه . دیروز یه لحظه فکر کردم کتباکس وصل شد داشتک ذوق میکردم دیدم ذوقم ب ... واقعا؟؟من فیدیبو دارم فقط میتونم کتاب صوتی گوش بدم پادکست قطعه ، نوارم همینطوریه
95leyli مدیر استارتر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 1121 واقعا؟؟من فیدیبو دارم فقط میتونم کتاب صوتی گوش بدم پادکست قطعه ، نوارم همینطوریه برای کتاب صوتی چندتا ایرانی مثل کتاب راه هم هست . ولی خب اونایی که فایل صوتی میشه اپلود کرد قطعه چنقده تو قشنگی🥺(کاربری متعلق به دونفر است) مهم نیست چقد طول بکشه مهم نیست چطوری پیش بره مهم آخرشه که اونی میشه که من میخوام . تو تمام منی