2777
2789
عنوان

مریجین

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 18 پست
روبیکا سانسور نیستاولی خب آپارات رو چه میشه کرد علمی تخیلی می بینم که سانسور نداشته باشه

اهان ، روبیکا هم ندارم البته یکم با اپارات خودم سرگرم کردم . دیگه چاره ای نیست

چنقده تو قشنگی🥺(کاربری متعلق به دونفر است) مهم نیست چقد طول بکشه مهم نیست چطوری پیش بره مهم آخرشه که اونی میشه که من میخوام . تو تمام منی

من موندم چرا پادکستا قطعه🤔

برنامش به نت بینالمللی وصله دیگه . دیروز یه لحظه فکر کردم کتباکس وصل شد داشتک ذوق میکردم دیدم ذوقم بیخود بود

چنقده تو قشنگی🥺(کاربری متعلق به دونفر است) مهم نیست چقد طول بکشه مهم نیست چطوری پیش بره مهم آخرشه که اونی میشه که من میخوام . تو تمام منی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برنامش به نت بینالمللی وصله دیگه . دیروز یه لحظه فکر کردم کتباکس وصل شد داشتک ذوق میکردم دیدم ذوقم ب ...

واقعا؟؟من فیدیبو دارم فقط میتونم کتاب صوتی گوش بدم پادکست قطعه ، نوارم همینطوریه

واقعا؟؟من فیدیبو دارم فقط میتونم کتاب صوتی گوش بدم پادکست قطعه ، نوارم همینطوریه

برای کتاب صوتی چندتا ایرانی مثل کتاب راه هم هست . ولی خب اونایی که فایل صوتی میشه اپلود کرد قطعه