2821
2789

بحران آب حل بشه،همیشه ارامش داشته باشم،

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️تقدیم به پسردارا😘
😣انشالله من امروز اونقد اعصابم از شوهرم خورد بود گفتم خدایا از کار بیرونش کنن

نه هیچ وقت اینو نخواه

شوهرم از عید به بعد هنوز بهشون حقوق ندادن فقط فک کن 50 روزه چطور زندگی میکنیم

بودن هم بودن های قدیم...نه اینترنت بود،نه تلفن...فقط نگاه بود،روبرو...چشم در چشم،به همین خلوص.....به همین کیفیت..به همین سادگی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

😣انشالله من امروز اونقد اعصابم از شوهرم خورد بود گفتم خدایا از کار بیرونش کنن

درکت میکنم عزیزم بی اعتمادی ادمو له میکنه 

زندگی دشوار است مثل کبریت کشیدن در باد

اروزی مادیم اینه که خونه بخریم تویه جایه خوب خواهشن برام دعا کنین شرایطم بده وارزوی دیگمم اینه که بتونم تورشتم ارشدما بگیرم ویه کار خوب پیداکنم ،البته دراصل اینا ارزو نیست نیاز اولیه است ولی خب اینجا برا خیلیا ارزوست متاسفانه  

نه هیچ وقت اینو نخواه شوهرم از عید به بعد هنوز بهشون حقوق ندادن فقط فک کن 50 روزه چطور زندگی میکنیم

جدا ؟!پس چه جوری میگذرونید 

اروزی مادیم اینه که خونه بخریم تویه جایه خوب خواهشن برام دعا کنین شرایطم بده وارزوی دیگمم اینه که بت ...

ایشالله به زودی هم خونه دار شی هم تو مقطع دلخواهت ادامه تحصیل بدی

نه هیچ وقت اینو نخواه شوهرم از عید به بعد هنوز بهشون حقوق ندادن فقط فک کن 50 روزه چطور زندگی میکنیم

به مام ندادن    بابا آیییی  چی بگم زندگی   بیا تو پروفایلم و بزن درباره ی من  و بیا تو تبادل نظرام  و بزن رو تاپیک اول   ببین چکار کردیم الان ببین بهم حق نمیدی 

جدا ؟!پس چه جوری میگذرونید 

به بد بختی ،کارخونه محل کارشون500 نفر پرسنل داره

بعد گفتم یا حقوق سال گذشته رو میدیم،یا حداقل 50 نفر تعدیل نیرو،یا عائله مندی نمی دم

ببین بخدا،شوهر من مهندس شرکته خیر سرش ولی قانون کار میگیره

بودن هم بودن های قدیم...نه اینترنت بود،نه تلفن...فقط نگاه بود،روبرو...چشم در چشم،به همین خلوص.....به همین کیفیت..به همین سادگی
به مام ندادن    بابا آیییی  چی بگم زندگی   بیا تو پروفایلم و بزن درباره ی من &nb ...

باشه عزیزم ،حتما تو اواین فرصت میام میخونم

ان شا ء الله هرچه خیره برا من و شما پیش بیاد

2824
2823
2791
2779
2792