2777
2789
عزیزم من میخواستم بخونمش اتفاقا ولی تعداد صفحاتش رو دیدم گفتم نکنه نرسم بخونمش الکی پولم حیف شهخیلیا ...

ببین رمان های روسی کلا سبک خاص خودش داره

یا عاشقش میشی یا ازش متنفر

اگه قبلا رمان روسی خوندی واقعا بخون پشیمون نمیشی

اگه نه

میخوای فعلا پی دی افش بخون(نمیدونم الان دسترسی باشه بهش یا نه) یا حالا چیز های کم قطر تر و... امتحان کن ببین اصلا این سبک داستان گویی ارتباط میگیری؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیالوگ محبوبی هم ازش داری؟برای خودم همون مقدمشه ( و انسان کی میفهمد همه ما در تاریکی با یکدیگر براب ...

من میگویم مردم بیشتر ازین میترسند که حرکت یا حرف تازه ای بزنند.

در هر فلکی مردمکی میبینم؛هر مردمکش را فلکی میبینم.
عزیزم من میخواستم بخونمش اتفاقا ولی تعداد صفحاتش رو دیدم گفتم نکنه نرسم بخونمش الکی پولم حیف شهخیلیا ...

سلیقه ایه

ریتمش اره یکم کنده زیادی به جزعیات توجه شدع و تعریف شده ولی به شدت پایان پند آموزی داره به نظر من که خسته کننده نبود چون جالب و خوش اوا گفته شده البته باید بهترین ترجمه این کتاب رو خوند که متعلق به اصغر رستگاره مهری آهی هم خوبه

اگه با کارکتر راسکولنیکف که شخصیت اصلی خست ارتباط برقرار کنی خیلی برات جالبه این کتابب

صد درصد ارزش خوندن داره یکی از شاهکار های دنیای ادبیاته که مضامین فلسفی و روانشناسی و حقوق درش نهفته

خیلی ساله رمان نخوندم اما بینوایان ،سهم من پدر ان دیگری ،رمان هایی بودن که دوستشون داشتم

سهم من پدر آن دیگری راجع به چیه؟

نت نیست سرچ کنم کنجکاو شدم🫠

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

مرسی عزیزم❤

و نظر شخضیم(اونایی که باهاش ارتباط برقرار نکردن عمیق به این کتاب نگاه نکردن این کتاب شاید خیلی طولانی و پر جژعیات باشع ولی این کتاب یه کتاب عمیقه که میره درون روان انسان رو میشکافه و مردم اغلب داستای زیبا و رمانتیک و ساده رو ترجیح میدن خودت بخون ببین نظر خودت راجبش چیه

جایی هست بشه با نت داخلی دانلود کرد؟

اره سایت ایران کتاب طاقچه فیدیبو اینا بالا میاد

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

اسطوره

تب

عالی بودن واقعا👌

دانش آموخته ی دنیای ژنتیک و سلول🧬متعهد به یار❤️💍متولداردیبهشت🌸🦋مَیاز و مَناز و مَتاز و مَرنج ،چِه تازی بِه کین و چِه نازی به گنج🌱و خدا آنچه که را برما گذشت ،جبران خواهد کرد.خدایا یه معجزه که جبران صبرامون باشه🫀✨۷/۲۶آرزو میکنم نشد که بشه‌های زندگیتون؛به صفر برسه :)🎀💕