2777
2789
عنوان

چ هوای خوبی

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 42 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

حیاط ما پر از گل رز و بهار نارنجه گل یاس ها هم دارن باز میشن😝😄 یه بلبل هم اومده صبح تا شب شب تا ص ...

ای جان.مثل حیاط بابام.عاشق صدای بلبلهای وحشی  و ازادشونم.مثل بهشته ماشاله حیاطشون

حیاط اپارتمان ما هم خیلی خوبه گلهای یاسش انقدر خوشبو هستن در بالکن باز میکنم اتاق پر از بوی یاسه همیشه.ما ط اولین رو به حیاط

ای جان.مثل حیاط بابام.عاشق صدای بلبلهای وحشی  و ازادشونم.مثل بهشته ماشاله حیاطشون حیاط اپارتما ...

😍😍

همش هنر مامانمه هر جای خونه رو نگاه میکنیم گل هست😍

کدوم شهری؟

گیلان بهار بهشته😍

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....
😍😍 همش هنر مامانمه هر جای خونه رو نگاه میکنیم گل هست😍 کدوم شهری؟ گیلان بهار بهشته😍

گیلان که عالیه.اتفاقا خانوادم اومدن اونجا امروز.ما مهرشهریم تو کرج.هوا و طبیعته اینجا ی کم شبیه شماله.خونه ها ویلایی و پر از درخت و گل

گیلان که عالیه.اتفاقا خانوادم اومدن اونجا امروز.ما مهرشهریم تو کرج.هوا و طبیعته اینجا ی کم شبیه شمال ...

😍😍😁

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....
خدا مامان گلت رو حفظ کنه

😍😍مرسی عزیزم 

ایشالا همه مامان بابا ها همیشه سلامت باشن