من بابت هر کیلو کاهش وزن میخوام به خودم یه جایزه کوچیک بدم تا الانم همه پر شدن جز یکی ..رو کاغذ نوشتم مثل لاک رژلب عروسک اکسسوری کوچولو و... اینا الان نمیدونم آخرین هدیم چی باشه شما پیشنهاد بدین عزیزان ممنونم🩵🎀
حذف نکن فقط دو گاز بخور به خودت قول بده هر روز میخوری اصلا ولی فقط دو گاز فوقش خیلی هوس کردی یک دونشو مثلا یه دونه شیرینی بخور ولی اشکال نداره به خودت بگو فردایی هم هست مهم اینه کل بسته رو نخوردم مثل من🥲😂.. بعد خوردن شیرینی یک لیوان آب بخور بعدش یه میوه یا خرما هرچیزی که شیرینیش طبیعی باشه بخور که اینطوری جلوی هوستم گرفته میشه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سعی میکنم کالری شماری نصب کردم تا شب خوبم از نه شب به بعد افتضاح میخورم چون خوابم هم بده
پس مشکلت پیدا شد .. باید خوابتو درست کنی .. میدونستی بدن وقتی خوابش مختل باشه دنبال جبرانه پس سعی میکنه خودشو خوشحال کنه؟ خب با خوردن شیرینیجات بدنت سعی میکنه جبران کنه
چطور درست کنم اینقدر مشغله فکری دارم حتی قرص خوابم دیگه خوب جواب نمیده .خوابم وحشتناک سبکه کنارم رد ...
افکارتو مثل من رو کاغذ بنویس حتی شده روزی اولا یک خط بعدش به مرور یک هفته گذشت حالت بهتر میشه .. من قبل خواب شروع میکنم نوشتن از هرچیزی و هر دری گشنم باشه مینویسم گشنمه نمیدونم چی بنویسم رو کاغذ مینویسم نمیدونم چی بنویسم فلانی امروز با من خوب صحبت نکرد به ذهنم اومد همونو مینویسم رو کاغذ هرچیزی رو بنویس آخرشم کاغذو مچاله کن بنداز سطل زباله نمیدونی چقدر حس خوبی میده ذهنتم بهونه نداره که بهم رسیدگی نکردی دیگه یه خط بشه یا یکی دو صفحه مهم اینه که بنویسی