2777
2789
عنوان

جایزه به خودم🩵🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 24 پست
منم بیست کیلو اضافه دارم نمیتونم شیرینی جات حذف کنم چکار کنم

حذف نکن فقط دو گاز بخور به خودت قول بده هر روز میخوری اصلا ولی فقط دو گاز فوقش خیلی هوس کردی یک دونشو مثلا یه دونه شیرینی بخور ولی اشکال نداره به خودت بگو فردایی هم هست مهم اینه کل بسته رو نخوردم مثل من🥲😂.. بعد خوردن شیرینی یک لیوان آب بخور بعدش یه میوه یا خرما هرچیزی که شیرینیش طبیعی باشه بخور که اینطوری جلوی هوستم گرفته میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی افتضاح شدم

من یازده کیلو با امتحان کردن روشای مختلف تونستم کم کنم ممکنه یه راه جواب نده چندتا راه رو امتحان کنی ولی بالاخره که چی کم میکنی خیالت راحت

من یازده کیلو با امتحان کردن روشای مختلف تونستم کم کنم ممکنه یه راه جواب نده چندتا راه رو امتحان کنی ...

سعی میکنم کالری شماری نصب کردم تا شب خوبم از نه شب به بعد افتضاح میخورم چون خوابم هم بده

سعی میکنم کالری شماری نصب کردم تا شب خوبم از نه شب به بعد افتضاح میخورم چون خوابم هم بده

پس مشکلت پیدا شد .. باید خوابتو درست کنی .. میدونستی بدن وقتی خوابش مختل باشه دنبال جبرانه پس سعی میکنه خودشو خوشحال کنه؟ خب با خوردن شیرینیجات بدنت سعی میکنه جبران کنه

پس مشکلت پیدا شد .. باید خوابتو درست کنی .. میدونستی بدن وقتی خوابش مختل باشه دنبال جبرانه پس سعی می ...

چطور درست کنم اینقدر مشغله فکری دارم حتی قرص خوابم دیگه خوب جواب نمیده .خوابم وحشتناک سبکه کنارم رد بشی بیدار میشم

چطور درست کنم اینقدر مشغله فکری دارم حتی قرص خوابم دیگه خوب جواب نمیده .خوابم وحشتناک سبکه کنارم رد ...

افکارتو مثل من رو کاغذ بنویس حتی شده روزی اولا یک خط بعدش به مرور یک هفته گذشت حالت بهتر میشه .. من قبل خواب شروع میکنم نوشتن از هرچیزی و هر دری گشنم باشه مینویسم گشنمه نمیدونم چی بنویسم رو کاغذ مینویسم نمیدونم چی بنویسم فلانی امروز با من خوب صحبت نکرد به ذهنم اومد همونو مینویسم رو کاغذ هرچیزی رو بنویس آخرشم کاغذو مچاله کن بنداز سطل زباله نمیدونی چقدر حس خوبی میده ذهنتم بهونه نداره که بهم رسیدگی نکردی دیگه یه خط بشه یا یکی دو صفحه مهم اینه که بنویسی

انقدر زیاده تا ۵ سالم نخرم باز جلوچشمم پر دلم میخواد از خریدن چیزی ذوق کنم مثل بچگیام ولی نمیشه

چیزی که دوس داری برای خودت جایزه بذار که بعد پنج کیلو کاهش وزن بخری

شیرینی نه

بیسکوییت های رژیمی بخر که شیرین کننده مصنوعی نداره