2777
2789
عنوان

رفقا مذهبی 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 18 پست
درخواست بده عزیزم

عزیزم چرا ناراحت شدین ؟

اگه نمیخواین انجام بدین هیچ اشکالی نداره هر طور مایلین .. ولی من اصلا منظوری نداشتم دیگه الان چیزی که خیلی زیاد شده این روش هاست و خیلی اثرات مخربی رو زندگی افراد میذاره واقعا ادم حق داره بترسه

منم نمیخواستم شما رو ناراحت کنم خواهشمندم حلالم کنید من شوخی کردم باهاتون چون این چیزا زیاد شده و حتی من تو نی نی سایت هم باهاش رو به رو شدم

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

عزیزم چرا ناراحت شدین ؟اگه نمیخواین انجام بدین هیچ اشکالی نداره هر طور مایلین .. ولی من اصلا منظوری ...

نه عزیزم مهم نیست اختیار دارید

گفتید کار شیطانی ناراحت شدم اما عیبی نداره

من به فا ل به چشم سرگرمی نگاه میکنم

وگرنه رایگان انجام نمیدادم

گفتم تو این شرایط که همه تحت فشاریم هم خودمو سرگرم میکنم هم دیگرانو

«بردگی»یعنیاینکه:یک شخص دیگر تصمیم بگیرد،تو چقدر و چه اندازه آزاد باشی..برتراند راسل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما باید یه حرکتی بزنی که اون بدونه مثلا قصد وارد شدن به یک رابطه رو داری

نمیتونم

هم خودم مذهبیم هم طرف مقابل

پیش ما مذهب هر کس به خودش مربوط است ما که هستیم مسلمان اباعبدالله...

نه عزیزم مهم نیست اختیار داریدگفتید کار شیطانی ناراحت شدم اما عیبی ندارهمن به فا ل به چشم سرگرمی نگا ...

عزیزم دیروز سایت قطع شد نتونستم جوابتونو بدم

ببخشید عزیزم خیلیا تو سایت از روش های خطرناک استفاده میکنن برا همین پرسیدم ازتون

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛