2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا منم دوبار فیلر زیر چشم زدم خیلی خیلی قشنگ شد الان کامل رفته قیمتها هم خیلی بالاست

من زیر چشمم یکم تیره خیلی دوست دارم تیرگی هاش بره

اره قیمت ها رفته بالا دیگه نمیشه فیلرم زد

۶ماه موند س زمانی من زدم سی سی ۴تومن بود رووفیل

خوبه 6ماه ولی الان 10 تومن واقعا زیاده اگه کمتر باشه میارزه ولی ضرر نداره برا چشم یا صورت؟عین بوتامس ک صورتو فلج کرده تو یه افرادی یا برا چشمشون مشکل ساز شده

۶ماه موند س زمانی من زدم سی سی ۴تومن بود رووفیل

روفیل زود میره ولی پارسال گونه مو فیلر زدم از سه سیسی حداقل تا الان نیم یا یک سیسی موند

اگه وزنم و پایین نمی اوردم اونقدرم نمیرفت

خیلیا هستن سر بوتاکس دمتر براشون بد زده یا خودشون جای بد رفتن صورتشون فلج شده یکیش مامان یکی از هگدا ...

باید رعایت بکنی من تا ۶ساعت کامل فقط رو بروم نگاه میکنم سرم اصلا پایین نمیندازم.شب هم تاق بازمیخوابم دوطرف صورتم بالشت میزارم که صورتم به چپ راست خم نکنم فقط سقف ببینم.اصلا به پیشونیم تا ۳روز دست نمیزنم ماساژ نمیدم میکاپ نمیکنم..بوتاکس باید بعدش رعایت کنی تا مشکلی پیش نیاد

افرین کار خوبی میکنیحالا فیلر شقیقه این ریسک و خطراتو داره یا ن؟

نه والا من هیچ رعایتی واسه فیلر نکردم فقط دکتر گف تا ۲۴ ساعت اب نخوره.وگفت اگرمیخای ماندگاری داشته باشه قلیون الکی اینا استفاده نکن