2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنوع نیودتوصیه روانشناسی بود برای بچه ها شما مگه دیدی چی بود؟؟؟؟؟

نه فک کردم چیز دیگه ای بود

توصیه روانشناسی در مورد چی بود

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

چقدر یدممیاد با اینکهدمیدونید ممنوعه هست میترکه باز تاپیک میزنید باز میترکه و اعتراض میکنید عجب

چون ممنوع نیست و منطقی هم نیست ترکیدنش به خاطر همین اعتراض میکنن وگرنه مردم مریض نیستن که

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

نه فک کردم چیز دیگه ای بود توصیه روانشناسی در مورد چی بود

حفظ آرامش بچه ها توی این شرایط بازی کنیم باهاشون جلوشون هر چیزی رو نگین انقدرم خوب گفته بود

چقدر یدممیاد با اینکهدمیدونید ممنوعه هست میترکه باز تاپیک میزنید باز میترکه و اعتراض میکنید عجب

اتفاقا تاپیکهایی که با ارامش حرف میزنن نباید بترکه خب سایت بحث و تبادل نظره حالا اونایی ک فحش کش میکنن همو نه!

حفظ آرامش بچه ها توی این شرایط بازی کنیم باهاشون جلوشون هر چیزی رو نگین انقدرم خوب گفته بود

اهان هرچی از دور نزدیک ربط داشته میترمه

به خصوص بعضی کامنت ها

میدونستن ته تاپیک شما از طریق کامنت ها به چی ختم خواهد شد

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

اتفاقا تاپیکهایی که با ارامش حرف میزنن نباید بترکه خب سایت بحث و تبادل نظره حالا اونایی ک فحش کش میک ...

اخه نمیزنن

وگرنه منم موافق کلام شما هستم