2777
2789
خخخ

وااالا

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😘

دیدم زدی متولد 72

بنظرت با پسری که همسن توعه و من دوازده سال ازش کوچیکترم و دو بار پیشنهاد داد رد کردم بعدشم خوب باهاش برخورد نکردم و بلاک کردم اونم بلاک کرد

و فامیل دور هستش

باید چیکار کنم دلخوریشو رفع کنم

خدایا بینهایت شکرت💚دو خواهر در یک کاربری🫂🙃

دیدم زدی متولد 72بنظرت با پسری که همسن توعه و من دوازده سال ازش کوچیکترم و دو بار پیشنهاد داد رد کرد ...

اگه نمیخواییش، لازم نیست هیچکاری کنی. هرکاری کنی، فکر میکنه ازش خوشت میاد.

ولی اگه ازش خوشت میاد، اول از بلاک دربیارش.اون اگه دوستت داشته باشه، متوجه میشه درآوردی از بلاک. اینستاشو پیدا کن فالوش کن بعد از اینکه نت ها وصل شد. یا شمارشو گیر بیار اس بده بهش. خلاصه شروع کننده مکالمه باش که بفهمه میخوای باهاش بحرفی. ولی ابراز علاقه نکن اصلا. فقط در حد معمولی سلام احوالپرسی کن همین. اونم بچه نیست لج کنه انتقام بگیره. میحرفه باهات راحت.

آدما، هم احترامشون دست خودشونه هم اعتبارشون

اگه نمیخواییش، لازم نیست هیچکاری کنی. هرکاری کنی، فکر میکنه ازش خوشت میاد.ولی اگه ازش خوشت میاد، اول ...

آره میخوامش

شمارشم دارم الان از رو پیج کاریش

نه نمیخوام ابزار علاقه کنم و این داستانا

به قول معروف ی کاری کنم نخ بدم برگرده بدونه این دفعه جوابم رد نیس

میخوام بگم میدونم رفتارم زیاد خوب نبود چون اون موقع که پیام دادی امتحان داشتم و خلاصه شرایط خوبی نبود

آخه من بلاکش کردم اونم بهش برخورد بعد چند دقیقه بلاکم کرد

دیگ منم تازگی آنبلاک کردم که شاید بفهمه دیگه نت قطع شد..

پس میمونم وصل شه به پیج پیویش پیام میدم

کار خوبیه بنظرت؟

آره میخوامش شمارشم دارم الان از رو پیج کاریشنه نمیخوام ابزار علاقه کنم و این داستانابه قول معروف ی ک ...

ببین میتونی مستقیم پیام ندی بهش. اینستاشو فالو کن. دو تا از عکساشو لایک کن. اینجوری بهتره. اگه بازم بخوادت، خودش بهت پیام میده. بعد از احوالپرسی و یکم حرف زدن، بهش بگو امتحان داشتم و فکرم مشغول بود و فلان و معذرتخواهی کن بابت بلاک کردنش

ببین میتونی مستقیم پیام ندی بهش. اینستاشو فالو کن. دو تا از عکساشو لایک کن. اینجوری بهتره. اگه بازم ...

عه

حس کردم ضایس بهتره واضح و شفاف حرفمو بزنم خجالت میکشم پیج پیویشو فالو کنم

عه حس کردم ضایس بهتره واضح و شفاف حرفمو بزنم خجالت میکشم پیج پیویشو فالو کنم

خجالت نکش. فالو کن. این بهترین مدل چراغ سبز نشون دادنه. اون خودش بهت پیام میده

ببین میتونی مستقیم پیام ندی بهش. اینستاشو فالو کن. دو تا از عکساشو لایک کن. اینجوری بهتره. اگه بازم ...

تازه اینجا بچها گفتن بیخیال بهش زنگ بزن

ولی عمرااا نمیتونم من