2777
2789
عنوان

چرا این‌قدر پسرفت

294 بازدید | 18 پست

من دهم و یازدهم غیر انتفاعی بودم ولی فقیه شب امتحان میخوندم

کارنامه نوبت اولم پایین 14 نداشتم همه بالا فقط فیزیک 14 بود

الان امسال رفتم دولتی ولی روزی حداقل 4,5 ساعت میخوندم

ولی الان نمره هام رو 9,13,18,11 اینطوری بود

همه رو دو سه دور خوندم تست زدم ولی نمیدونم چرا اینقدر کم شد نمراتم

از طرفی حال روحیم خیلی داغون بود و تو فاز خودکشی بودم

بنظرتون برا این ک حالم خوب نبود چیکار کنم

گیجم سردرگم

کنکور چی میشه یعنی

خیلی زشته بخام رشته معماری رو برم آزاد بخونم خیلی زشتهههه

(در ضمن رشتم ریاضی)

ممنونم از جواب های همگیتون🎀🐣

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دانشگاه اثر خاصی نداره . هر دانشگاهی بری تو این تفاوت نداره ک با دانشگاه خالی هیچ ارزشی بدست نمیاری. باید همزمان با دانشگاه مطالعه تخصصی زیاد بکنی تو حوزه کاری مرتبط با درسات . شروع کنی به کار و رزومه و اگه خیلی نخبه بودی یا عشق تفکر و خلاقیت ، بزن تو کار دانش بنیان .

برا هرگس متفاوته . این دوره مدرک زیاد ارزش نداره (به تنهایی البته)

برا هرکسی با توجه به شرایطش ازاد یا دولتی فرق داره . مثلا خودم با شرایطی ک دارم دولتی باعث پسرفتم میشد حتی اگه تهران میاوردم . خلاصه اینو گفتم دانشگاه و زیاد جدی نگیری . بهت فقط یه بینش میده . همزمان باهاش شروع کن به تخصص و تجربه و مطالعه تو فیلد های کاری و علمی عملی مرتبط با رشتت

چقدر قشنگ میشد «من» از جملات مون حذف میشد.

خب استرس نمرات قبلیت باعث شده نمرات بعدیت خراب بشه

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

دانشگاه اثر خاصی نداره . هر دانشگاهی بری تو این تفاوت نداره ک با دانشگاه خالی هیچ ارزشی بدست نمیاری. ...

خیلی ممنوننننن

میترسم برم معماری علاقه نداشته باشم🙂

خیلی ممنوننننن میترسم برم معماری علاقه نداشته باشم🙂

قبلش مفصل تحقیق کن . از دانشجوها مشورت بگیر. قبل از رشته دانشگاهی اول خودتو و علایقتو بشناس . بعد هدفتو بشناس . بعد از روی این دوتا باید رشته دانشگاهی انتخاب کنی. چشم بسته ک بری دانشگا تهش ی کارمند ساده میشی.

مشورت بگیر از کسایی ک بتونن کمک کنن . مشاور و اینا نه . از دانشجو ، دانشجو ناراضی ، دانشجو ک کار حین تحصیل میکنن ، کسایی ک فیلد کاری مشخصی دارن و تو همین رنج سنی ان .

قبلش مفصل تحقیق کن . از دانشجوها مشورت بگیر. قبل از رشته دانشگاهی اول خودتو و علایقتو بشناس . بعد هد ...

و اینک دانشجو هارو کجا میتونم پیدا کنم :)

قبلش مفصل تحقیق کن . از دانشجوها مشورت بگیر. قبل از رشته دانشگاهی اول خودتو و علایقتو بشناس . بعد هد ...

اینک علایق رو بشناسم و بدونم تو کدوم رشته دوام میارم کار خیلی سختیه اصلا نمیدونم چیکار کنم

تجربه خودت چیه ؟

بنظرت زشت نیست برم دفتر های معماری و...؟

معماری و زیاد قبول ندارم . نظر شخصیم رو رشته هایی ان ک پتانسیل دانش بنیان شدن دارن ، علم و تخصص میخواد ، همش باید بروز باشی ، همش درحال رشدن و نیاز واسشون زیاده و حتی برخی رشته های بینارشته ای .

اصن فکرت سمت رشته دانشگاهی نره . منظورم از رشته ، گرایش های علمی و فنی روزه . بخوام توضیح بدم باید زیاد بنویسم 😂

و اینک دانشجو هارو کجا میتونم پیدا کنم :)

دوست و اطراف ، لینکدین خیلی تخصصیه ولی خوبه ، سایتایی ک تخصصی برا ی حوزه ن مثلا انجمن چتای برنامه نویسی ، الکترونیک ، صنایع ، توییتر خوبه .

خودمم یسری اطلاعات دارم شاید بتونه کمک کنه ولی تفکر من تو حوزه تکنولوژیه شاید با سلیقت جور در نیاد