2777
2789
عنوان

خیلی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 23 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه میگن گفته بخاطر هسته ای دیگه میزنیم

کی توییت زده

برای امیدواری خانومای اینجا میگم: من دختر اولمو با آی وی اف باردار شدم تو تاپیکام هست [اولین ای وی افم مثبت شد ]. اما دختر دومم بعد از دوتا انتقال منفی و یه سقط، طبیعی باردار شدم.....ناامید نشین ،تلاش کنید مطمئن باشین تو بهترین زمان خدا معجزشو بهتون نشون میده🥹

من نمیدونم دیروز انگار

تو یه تاپیک متفذقه دیگه یکی گفت تو ما.هو.اره زنده پخش کرده جلسه گذاشته که قطعی بشه

برای امیدواری خانومای اینجا میگم: من دختر اولمو با آی وی اف باردار شدم تو تاپیکام هست [اولین ای وی افم مثبت شد ]. اما دختر دومم بعد از دوتا انتقال منفی و یه سقط، طبیعی باردار شدم.....ناامید نشین ،تلاش کنید مطمئن باشین تو بهترین زمان خدا معجزشو بهتون نشون میده🥹

هیچی . نگران نباش اون هیچ وقت امنیت پایگاهها و سربازاش رو به خاطر نارضایتی مردمی در آن سوی دنیا به خ ...

به خاطر نارضایتی مردم دست به کار نمیشه

به خار منافع خودشون به بقیه کشورها حمله میکنه یه بهانه عوام پسند هم جور میکنه

عزیزم انقدر به خودت استرس نده واسه بچت ضرر داره. اصلا وارد این تاپیکا نشومن از وقتی یادم میاد این آم ...

اخه تاپیکش اصلا موضوعش مادرشوهر بود یکی اون وسط گفت همه ریختن بهم

دست خودم نیست خیلی استرس میگیرم همه چی اون دوازده روز میاد جلو چشمم

خبر مرگمم استراحت مطلقم مثلا

برام سمه استرس

اخه تاپیکش اصلا موضوعش مادرشوهر بود یکی اون وسط گفت همه ریختن بهمدست خودم نیست خیلی استرس میگیرم همه ...

به نظرم اگر بتونی این مدت نی نی سایت نیای بهتره

جوش متشنج شده

برو سایتای دیگه سریالی چیزی ببین