2789
دروغ تا چه حد؟.بسه

تا وقتی که خانم ها سر هر چیزی فوری واکنش نشون بدن وضع همینه که هست ، خجالت هم خوب چیزیه ، بازی کردن با احساسات زن مردم جایزه داره ، دیگه شورشو در آوردن بعضیا

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تا وقتی که خانم ها سر هر چیزی فوری واکنش نشون بدن وضع همینه که هست ، خجالت هم خوب چیزیه ، بازی کردن ...

شایدم کمبوده توجه دارن

یه دختر معمولی با کلی ارزوهایه قشنگ.قسم میخورم که به تک تکشون برسم.چون ارزومه پنچر شدن بدخواهامو ببینم 
اون دیگه کی بود؟😯😯

کاربر جدید بود میگفت بعداز ۱۰سال طلاق گرفتم یه بچه۷ساله دارم شوهرم رفته زن گرفته الان پشیمونم دخترم پیشم نمیاد به اون زنه میگه مامان

الان رفتم ادامه ش بخونم نی نی یار گفته سرکاری بود قطع دسترسی کردم

کاربر جدید بود میگفت بعداز ۱۰سال طلاق گرفتم یه بچه۷ساله دارم شوهرم رفته زن گرفته الان پشیمونم دخترم ...

آها الان دیدم تو پربازدیدا 

مردم از بیکاری رد دادن رسما 

ممنونم دوستم 

کاربر جدید بود میگفت بعداز ۱۰سال طلاق گرفتم یه بچه۷ساله دارم شوهرم رفته زن گرفته الان پشیمونم دخترم ...

واقعا؟؟؟  

چقدر جوش خوردم، چقدر غصه ام شد، چقدر سر درد کشیدم همش الکی بود، یعنی وجدان ندارن

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
واقعا؟؟؟     چقدر جوش خوردم، چقدر غصه ام شد، چقدر سر درد کشیدم همش الکی بود، یعنی وجدان ن ...

ندارن خواهر اگه داشتن نمی‌کردن اینکارا را

منم امروز رفتم ببینم چیزی گفته دیدم نی نی یار پست گذاشته وقفل کرده

منم دخترم ۷سالشه وااای اگه بدونی چقدر تو فکرش بودم و غصه خوردم آخه چه دردیه؟؟؟

بعضی ها کلا دوست دارن فاز غم داشته باشن و بقیه دلسوزی کنن براشون 

چون تو دنیای واقعی نمیتونن بعضا بهش برسن تو مجازی خودشونو تخلیه میکنن