2777
2789
عنوان

عفونت

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 23 پست
اگر دارو خاصی مصرف میکنین ممکنه بخاطر اون باشه(مثلا کنترل بارداری یا هورمونی یا....)

دارو برای تنبلی خیلی وقته میخورم

همه را بخشیدم جز کسانی که مرا از سمت آبادم ویران کردند

عه پس ایراد نداره اخه رنگ خون نیست قهوه ای رنگه ببخشید واضح میگم بعد سه روز پشت سر هم چند بار دیدم

نه گل ایرادی نداره

هورمونا بهم میریزن گاهی

از تغییرات روانی مثل استرس و اضطراب

از تغییرات اب و هوا

قطع میشه زود نگران نباش

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه گل ایرادی نداره هورمونا بهم میریزن گاهی از تغییرات روانی مثل استرس و اضطراب از تغییرات اب و هوا ق ...

یعنی نرم دکتر ؟

عا اونجوری فکر نکنم، ولی من خودم اولین بار دکتر بهم سیپروترون کامپاند داد، ماه اول نصف ماه همین حالت ...

اهااا🤔🤔🤔

تقریبا یک هفته ای از پریودم میگذره

اواخر پریود یا دقیقا بعد اتمام و حتی اوایل و قبل از شروع، لکه بینی قهوه ای طبیعیه . ولی اینکه میگی یه هفته بعد پریود بوده رو نمیدونم . به هر حال اگه درد خارش سوزش اینا نداری فعلا صبر کن ببین اگه ماه بعد هم اینجوری شدی برو دکتر . در کل چیز خطرناکی نیس اما باید علت پیدا بشه و اگه نیاز به درمان هست اقدام کنی

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
اواخر پریود یا دقیقا بعد اتمام و حتی اوایل و قبل از شروع، لکه بینی قهوه ای طبیعیه . ولی اینکه میگی ی ...

اره انگار دقیقا وسط فاصله زمانی بین دو پریودم هست

اوکی مرسی از شما

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز