2821
2789
عنوان

لخته خون

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 25 پست
منم چند وقت پیش تو خون پریودیم یه لخته ی وحشتناک دیدم ، انگار یه تیکه پوست و گوشت جدا شده ی پر خون ، ...

اهاا اخه گوگلم موشته بود زمان پریود ایراد نداره اما اخه من اصلا وقت پریودم نبود

همه را بخشیدم جز کسانی که مرا از سمت آبادم ویران کردند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اتفاقا تنبلی و کیست هم دارم

خب پس همینه دلیلش چون مجردی حتماپیگیرکیست باش درمان بشه چون کیست ممکنه باعث نازایی بشه،ایام پریودی ترشیجات وسردیجات اصلانخورشکمت وزیرنافت روبا روغن های گرم روغن مالی کن رحم که سردبشه کیست وعفونت وتنبلی تخمدان هم عادی میشه پس رحم رو گرم نگهدار

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
میخوای یه دکتر برو

اخه به مامانم گفتم گفت شنبه میریم ولی من روم نمیشه با مامانم برم به نظرتون بگم نیاد تو وقتی میریم پیش دکتر ؟

خب پس همینه دلیلش چون مجردی حتماپیگیرکیست باش درمان بشه چون کیست ممکنه باعث نازایی بشه،ایام پریودی ت ...

کیست هام یکیش بزرگم شده بود ولی اخه هر دکتری میرم الکی قرص میده نمیگه چیکار کن ک اب بشن باید چیکار کنم ک اب بشه ؟

اخه به مامانم گفتم گفت شنبه میریم ولی من روم نمیشه با مامانم برم به نظرتون بگم نیاد تو وقتی میریم پی ...

خب اگه راحت نیستی و میدونی ناراحت نمیشن بگو نیان

ولی اگه مامانتون محرمتون هستن به نظرم گفتن این چیزا خجالت نداره

منم خیلی با مامانم صمیمی هستم ولی در مورد این چیزا خیلی خجالت میکشیدم صحبت کنم مخصوصا قبل از ازدواجم ، اما بعدش دیگه انقدر راحت شدم باهاش که خودم بحث رو باز میکنم😂 ، البته بگما مامانم راز نگهداره خیلی و جای تمام دوستای نداشتمه

خب اگه راحت نیستی و میدونی ناراحت نمیشن بگو نیانولی اگه مامانتون محرمتون هستن به نظرم گفتن این چیزا ...

خب ماهم خیلی صمیمی و خوبیم دقیق دقیق بهش گفتم همه جیو ولی روم نمیشه وقتی برا دکتر توضیح میدم باشه

معاینه هم میکنن ؟

اگه این باشه که دیگه اصلا نباید بیاد داخل

خب ماهم خیلی صمیمی و خوبیم دقیق دقیق بهش گفتم همه جیو ولی روم نمیشه وقتی برا دکتر توضیح میدم باشه مع ...

خب خوبه که

معاینه رو حقیقتا نمیدونم لازمه یا نه اگه احتمال عفونت بده ممکنه معاینه کنه

ولی خب این حق توعه که بخوای به صورت خصوصی با دکترت صحبت کنی و کسی جز خودت حضور نداشته باشه