2789
عنوان

کادوی عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 34 پست
حقیقتا من تازه عقد کردم وضعمون هم متوسط اما حدود دویست میلیون خرج مراسمم شد اونم یه مراسم کوچیک صد ن ...

بله حق دارید ، دوست من محضری گرفتن و مراسم خاصی ندارن، ولی من چون باش صمیمیم بهش راحت گفتم پول بدم خودش گفت نه دوست دارم یادگاری ازت داشته باشم تا پول

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله حق دارید ، دوست من محضری گرفتن و مراسم خاصی ندارن، ولی من چون باش صمیمیم بهش راحت گفتم پول بدم خ ...

آها فکر کردم جشن عقدیه

خب میتونی براش دکوری بخری ببری دکوری شیک بعدا تو خونش هم میزاره یا سبد گل مصنوعی خیلی شیک یا دستبند نقره ای چیزی

آها فکر کردم جشن عقدیه خب میتونی براش دکوری بخری ببری دکوری شیک بعدا تو خونش هم میزاره یا سبد گل مصن ...

مد نظرم ی نیم ست نقره یا گردنبند هست..فقط میخواستم ببینم ب نظرتون قشنگ و ارزشمند هست؟ یا یجورایی کژوال و معمولیه؟

مد نظرم ی نیم ست نقره یا گردنبند هست..فقط میخواستم ببینم ب نظرتون قشنگ و ارزشمند هست؟ یا یجورایی کژو ...

نه نقره الان خیلی گرون شده و یک نیم ستش کم کم دو میلیون تا پنج میلیون بنظرم خیلی با ارزش

نه نقره الان خیلی گرون شده و یک نیم ستش کم کم دو میلیون تا پنج میلیون بنظرم خیلی با ارزش

خب اگر شما ب عنوان ی تازه عروس بپسندی ب نظرم اونم بپسنده😅

خب اگر شما ب عنوان ی تازه عروس بپسندی ب نظرم اونم بپسنده😅

از خداش هم باشه 🤣🤣🤣اوج کادو ب من دادن یک تومن بود تازه حسن عقدی بود با شام و چند مدل پذیرایی اینکه سادس😃محضر هم چیزی ندادن حتی خواهر شوهرام فقط پدر مادرم دادن

مد نظرم ی نیم ست نقره یا گردنبند هست..فقط میخواستم ببینم ب نظرتون قشنگ و ارزشمند هست؟ یا یجورایی کژو ...

برای نقره شاید هزینه بیشتری هم کنی ولی درنهایت به اندازه طلا به چشم نمیاد

از خداش هم باشه 🤣🤣🤣اوج کادو ب من دادن یک تومن بود تازه حسن عقدی بود با شام و چند مدل پذیرایی اینک ...

عزیزم ایشالا خدا کادوهای قشنگ تری بهتون میده♥️

برای نقره شاید هزینه بیشتری هم کنی ولی درنهایت به اندازه طلا به چشم نمیاد

راسش بازار ک بستس نتونسم قیمت بگیرم ولی در حد گردنبندو میدونسم حدود دو تومن هست..با گوشواره گفتم بشه س تومن

راسش بازار ک بستس نتونسم قیمت بگیرم ولی در حد گردنبندو میدونسم حدود دو تومن هست..با گوشواره گفتم بشه ...

سایت میو گلد سرچ کن اگه تهرانی

قسمت طلا کادویی پلاکای طلای ۳،۴ تومنی داره خیلی شیک و نازن