2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعا نگرفتی ؟

گرفتم

از چندنفر معروف

کدکیهانی

شمع تراپی

انرژی درمانی

خودم که تارو ت و قهوه بلدم ولی هرچی میگرفتم اشتباه درمیومد

خلاصه هرکار بگی کردم

«بردگی»یعنیاینکه:یک شخص دیگر تصمیم بگیرد،تو چقدر و چه اندازه آزاد باشی..برتراند راسل

یعنی حتی با دعا هم نشد واای🥺

نه عزیزم نشد که نشد

کسی دلش با آدم نباشه نمیشه کاریش کرد

من ازین ناراحتم منو تو بلاتکلیفی گذاشته

نه میگه تمومش کنیم

نه رابطه گرم نگه میداره

توی یه بازی روانی گیر کردم و دارم ذره ذره آب میشم

«بردگی»یعنیاینکه:یک شخص دیگر تصمیم بگیرد،تو چقدر و چه اندازه آزاد باشی..برتراند راسل

نه عزیزم نشد که نشدکسی دلش با آدم نباشه نمیشه کاریش کردمن ازین ناراحتم منو تو بلاتکلیفی گذاشتهنه میگ ...

واااااای دقیقااااا منم الان همینجوریم تو رابطم خیلی سختمه

واااااای دقیقااااا منم الان همینجوریم تو رابطم خیلی سختمه

جالب اینجاست تا تمومش نکنم نه میتونم با کس دیگه ای تو رابطه باشم نه آدم دیگه ای به دلم میشینه

ازین میسوزم که یکی دوماه اول رابطه مثل چی دنبالم میدویید و التماس میکرد که فقط شمارم داشته باشه و صبح تا شب پیام میداد و تا ازیه چیزی دلخور میشدم هزاربار عذرخواهی میکرد

ولی الان اصلا انگار من وجود ندارم

همش میگه شلوغم سرکارم تایم ندارم خستم

الانم ده روزه که بهم زنگ نزده

جالب اینجاست تا تمومش نکنم نه میتونم با کس دیگه ای تو رابطه باشم نه آدم دیگه ای به دلم میشینه ازین م ...

پشمامممم منم دوماه دنبالم بود نکنه رلمون یکیه🙂😂

ده همین من الان هرچی و میگم ناراحت شدم میگه وای ولم کن عصبیم نکن و اینجور چیزا

بهش میگم میخوای برم میگه برو ولی بعد زنگ میزنع میرینه بهم که معلوم نیست با کی اوکی شدی که رفتی 🙂

پشمامممم منم دوماه دنبالم بود نکنه رلمون یکیه🙂😂ده همین من الان هرچی و میگم ناراحت شدم میگه وای ولم ...

باز خوبه باهات یه دعوا میکنه

من یه بار گفتم من نمیخوام تو زندگیت زاپاس باشم گفت من فقط تورو دوس دارم ولی اگه خودت حس بدی میگیری من به تصمیمت احترام میذارم و میتونی بری

گفتم ولی من دوست دارم گفت منم دوست دارم و تایمم خالی بشه تو برام توی اولویتی

ولی در هفته من یکی دوبار پیام میدادم خیلی کوتاه ولی عاشقانه جواب میداد مثلا میگفتم سلام خوبی

میگفتی سلام جوجه کوچولوم! عشق قشنگم و فلان

میگفتم دلم تنگ شده میگفت منم همینطور دوس دارم فقط بغلت کنم ولی نه عملا چیزی ازش میدیدم و نه میاد منو ببینه

باز خوبه باهات یه دعوا میکنهمن یه بار گفتم من نمیخوام تو زندگیت زاپاس باشم گفت من فقط تورو دوس دارم ...

منم که اصلا تو چت دیگه باهام خوب نیست البته من میدونم بجز من به چندتا دیگه رل داره ولی خب نمیتونم ازش جدا شم متاسفانه

این دعوا هایی که باهام میکنه برا اینکه من برم فقط نمیدونم چرا وقتی میرم و سعی میکنم فراموشش کنم همون موقع میاد انگار منو نمیخواد فقط نمیخوادم کامل از دستم بده واقعا نمیفهمم چشونهههه

منم که اصلا تو چت دیگه باهام خوب نیست البته من میدونم بجز من به چندتا دیگه رل داره ولی خب نمیتونم از ...

منم همین حس دارم

موندم چجوری میشه همزمان دو نفر دوست دارن یا چطور میتونن انقدر راحت دروغ بگن

هم منو وابسته کرده هم کامل همه چیو تموم نمیکنه که من تکلیفم با خودم و دلم معلوم شه

منطقم و عقلم قبول کرده ولی دلم داره هنوز بازی درمیاره

منم همین حس دارم موندم چجوری میشه همزمان دو نفر دوست دارن یا چطور میتونن انقدر راحت دروغ بگن هم منو ...

وای آره منم میدونم منو همینجوری برا سرگرمی میخواد ولی اصلا نمیخوام قبول کنم حتی خودم با چشا خودم با کسی که عاشقشه دیدمش ولی بازم میگم طوری نیس انقدر قلبم خره

واقعا نمیدونم اینا چحوری میتونن بدون حس با یکی باشن که با چه نفرن

وای آره منم میدونم منو همینجوری برا سرگرمی میخواد ولی اصلا نمیخوام قبول کنم حتی خودم با چشا خودم با ...

اینم شانس ماست

ایشالا برات هرچی صلاحه پیش بیاد

برات انرژی میفرستم و دعا میکنم