2777
2789

عموی شوهرم اومد خونمون بهم ۵۰۰پول داد منم گفتم بده من برم برای خونه ساعت دیواری بخرم حالا دیروز کلی رفتم خریدم اومدم نصبش کردم شب اومده خونه چرا نگفتی باهم بریم گفت خودت گفتی خودت برو بخر میگه من مارک ریتم دوست ندارم کاسیو دوست داشتم از این حرفا دعوامون شد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هرروز با شوهرم دعوا دارم سر هر چی .هیج کی مثل اون نیست تو هرکاری دخالت میکنه 

اول زندگی طبیعیه

فعلا بچه نیار تا بعد ببینیم چطور میشه

😙یک بوسه زِ تو خواستم و شش دادی😚😚شاگرد که بودی که چنین استادی؟😚😙😚😙😚

ماهم اوایل اینجوری بودم .تقریبا هرماه قصدداشتم ازش جدابشم الان که تقریبا یه سال میگذره میگم چه ساده میخواستم آشیانمو خراب کنم 

احتیاج به زمان دارید تا بتونید بهتر همدیگرو بشناسید تابتونید همو درک کنید .

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

عموی شوهرم اومد خونمون بهم ۵۰۰پول داد منم گفتم بده من برم برای خونه ساعت دیواری بخرم حالا دیروز کلی ...

اسم ازدواج ینی زندگی‌مشترک:/ 

اول گروهی ومشترک فعالیت داشتن ویادبگیر بعدش دگ دعواندارین:/ 

مشکلت اینه میخای همه کارو خودت بکنی واون چیزی نگه فقط بگه چشم و کارت درسته/:

من همیشه باشوهرم میرم خرید و شوهرم همیشه با من  خب باید دوتایی میرفتین و مشترکا انتخاب میکر ...

اخه دوبار بهش گفتم اصلا چیزی نگفت 

باورتون نمیشه سر خرید عروسی گفت من حوصله ندارم بیام خرید کفش دامادیو خودم تنهایی رفتم همینطور پیرهنو برای فرش خونه بهش گفتم گفت با مامانم برو خوب دیگه هر کسی هم بود تنهایی میرفت 

اسم ازدواج ینی زندگی‌مشترک:/  اول گروهی ومشترک فعالیت داشتن ویادبگیر بعدش دگ دعواندارین:/  ...

نه به خدا اتفاقا من خیلی دوست دارم حتی خرید خونه رو هم باهم بریم ولی نمیاد