2777
2789

فرقی نمیکنه اهل کجا باشه کلا یه شهرهم اختلاف داشته باشین اختلاف فرهنگی اذیتتون میکنه کلا رسم و رسوم متفاوته

قراره کجا زندگی کنین؟ شهر کدومتون؟

من خودم با پسرعمم ازدواج کردم اومدیم شهردیگه ولی اگه اونموقع عقل الانم داشتم ازدواج نمیکردم چون الان که بچه دارم میفهمم دوری از خونواده چقد بده کلا حمایت و محبت کسی نداری و چقدر آدم اذیت میشع خسته و افسرده میشه تنهایی کسی نیست کمکت کنه

بچه رو یه ساعت نگه داره یکم استراحت کنی

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرقی نمیکنه اهل کجا باشه کلا یه شهرهم اختلاف داشته باشین اختلاف فرهنگی اذیتتون میکنه کلا رسم و رسوم ...

میدونی آخه خانواده های شلوغی دارن اکثرا یعنی چیزی ک من دیدم میشه بچه رو بزاری پیش بقیه بچها یا پیش عمه ای کسی وقتی سرت خیلی شلوغه

یعنی درکل ندیدم باهم دیگه تعارف داشته باشن معمولا بهم کمک میکنن

جدی چ جالب

اره الان سفر سیستانم دوسه تا دوست بلوچ داریم آدمای خیلی خوبین. مرداشون که در ظاهر با زناشون خیلی خوب ان باطن رو نمیدونم. یک رسم جالبی هم دارن به عروس ۲۰۰ مثقال طلا میدن و همین شد که من عاشقشون شدم 😂 داشتم سرچ می کردم تو نی نی سایت که تاپیک تورو دیدم.

ولی درکل به رسم و رسومشون خیلی پایبند ان واسه مایی که فارسیم سخته.

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

ولی خب با فرهنگشون مشکلی ندارم، حتی خوشمم میادیعنی پوشش و این چیزا

تا موقعی که بینشون زندگی نکردی نمیتونی بگی با فرهنگشون مشکلی ندارم ،زندگی قومی و طایفه ای خیلی با اون چیزی که شنیدی و تو فیلمها دیدی فرق داره ،تفاوت فرهنگی بعد از ازدواج نابود کننده است

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
دیگه چه چیزایی هست

مثلا ممکنه تو آزاد باشی توی بیرون رفتن ولی اونا نذارن زناشون بیرون برن یا مثلا زناشون باید ازشون حرف شنوی داشته باشن

یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂

شونصد بار تا حالا تو همین سایت گفتم که ازدواج دو نفر که مال دو تا شهر مختلف و دو تا فرهنگ مختلف هستن ...

کاملا موافقم

یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂