مامان_ارمیا_۹۶ مدیر عضویت: 1396/04/28 تعداد پست: 1262 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 17 پست سلام خانوما کسی بوده که بی بی چکش یه خط سفید رو نشون بده صبح بی بی زدم دیدم مثبت نشد گرفتم خوابیدم نیم ساعت پیش بیدار شدم دیدم یه خط سفید افتاده یعنی مثبته!؟ کسی مثل من بوده که مشخص شده باشه بارداره دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨👩👧 1397/02/20 | 10:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطیممم عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 1417 تا چند روز نا منظمه از موقعی ک عقد کردم تا دوماهم شده ک عقب بیوفته ب زور امپول و اینا پریود بشم
مامان_ارمیا_۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/04/28 تعداد پست: 1262 از موقعی ک عقد کردم تا دوماهم شده ک عقب بیوفته ب زور امپول و اینا پریود بشم واییی اگه آزم منفی بشه کلی ناراحت میشم ولی چیکار باید کرد که پری بیاد دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨👩👧
فاطیممم عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 1417 واییی اگه آزم منفی بشه کلی ناراحت میشم ولی چیکار باید کرد که پری بیاد بومادران دم کن بخور...اب زرشکم خوبه